Λονδίνο: Δείτε τη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι να ταξιδεύει με το μετρό!

Λονδίνο: Δείτε τη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι να ταξιδεύει με το μετρό!

Με τζιν παντελόνια και απλά μπλουζάκια, ο σεΐχης του Ντουμπάι και ο διάδοχος του θρόνου χρησιμοποίησαν το μετρό του Λονδίνου για να κυκλοφορήσουν στην βρετανική πρωτεύουσα

Λονδίνο: Δείτε τη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι να ταξιδεύει με το μετρό!
Μπορεί να κρατούν στα χέρια τους την διακυβέρνηση του πλούσιου αραβικού εμιράτου και η περιουσία τους να ξεπερνά τα 10 δισ. δολάρια, αλλά, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, ο σεΐχης του Ντουμπάι Mohammed Bin Rashid Al Maktoum και ο γιος του και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, είναι απλοί άνθρωποι και χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι δύο ισχυροί άντρες του πλούσιου εμιράτου ταξίδεψαν στο Λονδίνο και μπήκαν στο μετρό φορώντας τζιν παντελόνια και λευκά t-shirts ενώ οι άνδρες της προσωπικής τους φρουράς επέλεξαν μια πιο «αυστηρή» αμφίεση με κοστούμια και με διακριτική παρουσία δίπλα τους.

Κλείσιμο


Ο πρίγκιπας Hamdan bin Mohammed Al Maktoum είναι «δεινός» χρήστης των social media και ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες στο Twitter, όπου έχει 1,85 εκατ. ακολούθους.

Η βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι ταξιδεύει συχνά στην βρετανική πρωτεύουσα, στην οποία διαθέτει ακίνητη περιουσία, όπως το Longcross Estate στο Σάρεϊ, η αξία του οποίου υπολογίζεται σε περισσότερα από 90 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης