Τετράχρονο αγοράκι κόντεψε να τυφλωθεί από επίθεση...«γκάνγκστερ» γλάρων

Τετράχρονο αγοράκι κόντεψε να τυφλωθεί από επίθεση...«γκάνγκστερ» γλάρων

Δεύτερο κρούσμα επίθεσης από γλάρους που ήθελαν να κλέψουν το... παγωτό των θυμάτων τους

Τετράχρονο αγοράκι κόντεψε να τυφλωθεί από επίθεση...«γκάνγκστερ» γλάρων
Λίγο έλειψε να χάσει την όρασή του από το ένα μάτι ένας τετράχρονος μπόμπιρας σε μια μικρή παραλιακή πόλη της κομητείας του Ντέβον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν τρεις γλάροι όρμηξαν κατά πάνω του για να του κλέψουν το παγωτό που κρατούσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, o μικρός Leon Lu-Dexter τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τα ράμφη των πουλιών, με τις γρατζουνιές να απέχουν μόλις 2 εκατοστά από το ένα του μάτι. Η «επίθεση» των γλάρων έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, ενώ το παιδάκι απολάμβανε το παγωτό του στην παραλία. Τα τρία πουλιά όρμηξαν πάνω στον μικρό και όταν εκείνος έριξε τρομοκρατημένος το παγωτό στο έδαφος, άρχισαν να του τσιμπούν με τα ράμφη τους το πρόσωπο.

Κλείσιμο
Η γρατζουνιά απείχε μόλις 2 εκ. από το μάτι του μικρού



Ο πατέρας του μικρού, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε γυρισμένη την πλάτη, άκουσε τις φωνές του γιου του και έτρεξε να τον σώσει. «Ξαφνικά γυρνάω και βλέπω τρία πουλιά να χτυπιούνται γύρω από το κεφάλι του. Μετά είδα ότι είχε αμυχές στο πρόσωπό του και μια μεγάλη γρατσουνιά. Ευτυχώς, έχει ξεθωριάσει πλέον αλλά ήταν πολύ κοντά στο μάτι του και τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα», δήλωσε ο ανήσυχος πατέρας.

Η νέα επίθεση των γλάρων «γκάνγκστερ» έρχεται μόλις λίγες μέρες έπειτα από ένα άλλο περιστατικό στην Κορνουάλη, κατά το οποίο γλάροι επιτέθηκαν σε μία 18χρονη κοπέλα, προκαλώντας την πτώση της από μία πρόβλήτα. Το κίνητρο και αυτής της επίθεσης; Μα φυσικά το παγωτό που η νεαρή απολάμβανε χαζεύοντας τη θάλασσα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης