Μούδιασμα στα Κατεχόμενα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία

Μούδιασμα στα Κατεχόμενα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία

Για πρώτη φορά φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη δεξίωση που γίνεται από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη για την επέτειο της εισβολής του 1974 ενώ έχουν ακυρωθεί όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Μούδιασμα στα Κατεχόμενα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία
Λίγες δεκάδες άτομα, κυρίως έποικοι από την Τουρκία, συγκεντρώθηκαν έξω από τη πρεσβεία της Τουρκίας στα κατεχόμενα εκφράζοντας υποστήριξη στον Ερντογάν
και ζητώντας τη καταδίκη των πραξικοπηματιών. Οι συγκεντρωμένοι προσευχήθηκαν εις μνήμη των θυμάτων και φωνάζουν συνθήματα κρατώντας φωτογραφίες του Ερντογάν.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ για πρώτη φορά φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη δεξίωση που γίνεται από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη για την επέτειο της εισβολής του 1974 ενώ έχουν ακυρωθεί όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις, συναυλίες και συγκεντρώσεις. Θα πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση χωρίς όμως να συμμετέχουν άρματα μάχης και αεροσκάφη από τη Τουρκία. 

Ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Χουσεΐν Οζγκιουρκούν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ για τις εξελίξεις στην Τουρκία και αποφασίστηκε να συναντηθούν στην Άγκυρα στις 26 Ιουλίου με αντιπροσωπείες από τις δύο πλευρές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης