Ενώ η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και να κάνει μια απόδραση με τον αγαπημένο της, Μπάντερ Σάμμας.
Το ζευγάρι επέλεξε φυσικά, για το ταξίδι του, τον αγαπημένο του προορισμό που δεν είναι άλλος από τη Μύκονο. Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια, επισκέπτονται συχνά, το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η Λίντσεϊ Λόχαν μοιράστηκε μάλιστα, κάποιες φωτογραφίες από το ταξίδι τους με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε άλλες, φαίνεται να ποζάρει η ίδια στον φακό, ενώ σε άλλες δείχνει το τοπίο στους θαυμαστές της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Πρόσφατα... ☀️ 🏖️🌊 👙🧑 🧑 🧒✈️🇬🇷✨».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.