Βίντεο: Τα δάκρυα της Φραντσέσκα Πασκάλε για τον Μπερλουσκόνι

Βίντεο: Τα δάκρυα της Φραντσέσκα Πασκάλε για τον Μπερλουσκόνι

Την ώρα της επέμβασης ανοιχτής καρδιάς του πρώην πρωθυπουργού - Τι απαντά σε όσους δεν πιστεύουν την αγωνία της 

Βίντεο: Τα δάκρυα της Φραντσέσκα Πασκάλε για τον Μπερλουσκόνι
Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα αγωνίας η αρραβωνιαστικιά του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, την ώρα που ο αγαπημένος της βρισκόταν στο χειρουργείο για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Η 30χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε ενώ ο 79χρονος επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς είχε αφεθεί στα χέρια του προσωπικού του γιατρού και του επιτελείου του στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας, ξεσπούσε σε κλάματα στο μπαλκόνι της σουίτας του συντρόφου της.

Κλείσιμο
Η εικόνα της με το χαρτομάντιλο στα χέρια έκανε το γύρο του Διαδικτύου με πολλούς Ιταλούς, όμως, να μοιάζουν δύσπιστοι σχετικά με τη… φύση των δακρύων της. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που εκτιμούν ότι επρόκειτο για κροκοδείλια δάκρυα, με την ίδια να τους απαντά σε σκληρό ύφος.

«Υπερβολικά τα συναισθήματά μου; Προτιμώ να κρίνουν εμένα. Δεν τους εύχομαι να περάσουν όσα πέρασα και περνάω εγώ. Ήταν η πρώτη φορά μετά το θάνατο της μητέρας μου που φοβήθηκα τόσο πολύ και είδα τη ζωή από μία διαφορετική πλευρά, εκείνη της αβεβαιότητας. Νιώθω σαν σε όνειρο ή σε εφιάλτη, ξέρω ότι θα τελειώσει σύντομα και καλά, έχω πίστη», απάντησε η νεαρή στους… κακοθελητές.



Εντούτοις, τα δάκρυά της μάλλον ενόχλησαν την κόρη του Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, καθώς σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι οργισμένη από το στενό, ασφυκτικό κύκλο που έχει σχηματιστεί γύρω από τον πατέρα της.

Η Πασκάλε, όμως, μοιάζει να αγνοεί τα «βέλη» της Μαρίνα Μπερλουσκόνι παραμένοντας στο πλευρό του 79χρονου.

«Τον είδα, ξύπνησε, τώρα μπορώ να ηρεμήσω μου λένε», δήλωσε αφότου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση.

«Δεν ξέρω τι νιώθω. Ανακούφιση, ελπίδα, κούραση. Δεν μπόρεσε να μου πει τίποτα. Βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση καθώς “ακροβατούσε” μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Ήταν κουρασμένος. Διψούσε πολύ και ο γιατρός του έδωσε να πιει, υγραίνοντας λίγο τα χείλη του. Εγώ; Τίποτα. Απλώς κρατηθήκαμε από το χέρι», εξήγησε.



Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πριν τη δύσκολη επέμβαση ο Μπερλουσκόνι της είχε ζητήσει να επικοινωνήσει σε όλους ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι ανεξαρτήτως της έκβασης του χειρουργείου. 

«Να παραμείνετε ενωμένοι. Είστε σημαντικοί για εμένα. Μη διχαστείτε, μη διαλυθείτε από τη ζήλια», υποστήριξε ότι της είπε ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος μετά την επιτυχημένη επέμβαση μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για παρακολούθηση. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης