ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μπλόκο σε 83.000 Παλαιστινίους η πρώτη «απάντηση» του Ισραήλ για το μακελειό στο Τελ Αβίβ

Μπλόκο σε 83.000 Παλαιστινίους η πρώτη «απάντηση» του Ισραήλ για το μακελειό στο Τελ Αβίβ

Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι η νέα επίθεση συνιστά «πρόκληση στο ύψος της οποίας θα σταθούμε»

Μπλόκο σε 83.000 Παλαιστινίους η πρώτη «απάντηση» του Ισραήλ για το μακελειό στο Τελ Αβίβ
Ένα 24ωρο μετά την τυφλή επίθεση στο Τελ Αβίβ, το Ισραήλ «απαντά» με αντίποινα με την κυβέρνηση να ανακοινώνει  ότι παγώνει 83.000 άδειες εισόδου Παλαιστινίων πολιτών στο ισραηλινό έδαφος με την ευκαιρία του Ραμαζανιού.  

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένζαμιν Νετανιάχου δείχνει τα... δόντια του υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως η νέα επίθεση συνιστά «πρόκληση στο ύψος της οποίας θα σταθούμε», την ώρα που η Χαμάς εξυμνεί το μακελειό και προειδοποιεί με νέες επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. 

Κλείσιμο
«Έπειτα από την αιματηρή επίθεση χθες το βράδυ από δύο Παλαιστίνιους στο Τελ Αβίβ και τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για το Ραμαζάνι, ιδιαίτερα οι άδειες που προορίζονται για οικογενειακές επισκέψεις από την Ιουδαία-Σαμάρεια "παγώνουν". Συνολικά 83.000 άδειες εισόδου "παγώνουν"»,  ανακοίνωσε το όργανο COGAT, που είναι αρμόδιο για τον συντονισμό των ισραηλινών δραστηριοτήτων στα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την ονομασία «Ιουδαία-Σαμάρεια» αποκαλεί η ισραηλινή κυβέρνηση τη Δυτική Όχθη κατεχόμενο παλαιστινιακό έδαφος.

Με τον απολογισμό της τυφλής επίθεσης στο Τελ Αβίβ να έχει ανέβει στους τέσσερις, το κλίμα στο Ισραήλ παίρνει ξανά φωτιά καθώς όπως παρατηρεί η ισραηλινή έκδοση των " Times", επρόκειτο για την πρώτη επίθεση μετά την ανάληψη του υπουργείου Άμυνας από το «γεράκι» Άβιγκντορ Λίμπερμαν. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης