Βίντεο: Νοσοκόμα κάνει μαλάξεις σε θύμα μαχαιρώματος στη μέση του δρόμου

Βίντεο: Νοσοκόμα κάνει μαλάξεις σε θύμα μαχαιρώματος στη μέση του δρόμου

Ο άντρας, ο οποίος είναι 41 ετών, οδηγήθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Southmead», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Βίντεο: Νοσοκόμα κάνει μαλάξεις σε θύμα μαχαιρώματος στη μέση του δρόμου
Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Μπρίστολ, όταν ένας περαστικός έπεσε θύμα επίθεσης και μαχαιρώθηκε. Ο άτυχος άντρας κείτονταν στο πεζοδρόμιο μεταξύ ζωής και θανάτου, όταν μια νοσοκόμα, η οποία έτυχε να περνάει από το σημείο, του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντας του τη ζωή.

Ο άντρας, ο οποίος είναι 41 ετών, οδηγήθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Southmead», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κλείσιμο
Το σοκαριστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στις 6.40, το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ο αυτόπτης μάρτυρας, που τράβηξε το βίντεο, αποκάλυψε πως: «Δεν είδα το μαχαίρωμα. Περνούσαμε με το αυτοκίνητο, όταν συνέβη. Ο άντρας περπατούσε και ξαφνικά κατέρρευσε. Η φίλη μου του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και μετά από πέντε λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο. Κανείς δεν ήθελε να τον βοηθήσει, αλλά εκείνη τον βοήθησε μέσα σε δευτερόλεπτα. Πέθαινε, αλλά εκείνη τον έσωσε
».

Στο βίντεο, το οποίο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα προβάλλεται η ηρωίδα-νοσοκόμα, η οποία κράτησε τον άτυχο άντρα στη ζωή, ενώ εκείνος πάλευε να αναπνεύσει.

Όσον αφορά τον δράστη της επίθεσης, πρόκειται για έναν 32χρονο άντρα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης