Συρία: Έξι νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Συρία: Έξι νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη, οδηγώντας στο χαμό έξι ανθρώπους, στο προάστιο Σαϊγίντα Ζεϊνάμπ, της Δαμασκού, όπου βρίσκεται το ομώνυμο ιερό σιιτικό τέμενος

Συρία: Έξι νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου
Ο εκκωφαντικός θόρυβος ενός αυτοκινήτου που εκρηγνύεται έχει γίνει κάτι σαν συνήθεια στη Συρία, καθώς ακόμα και η νέα εκεχειρία που προσπάθησαν να επιβάλλουν οι ΗΠΑ και η Ρωσία φαίνεται πως καταρρέει.

Η Δαμασκός, σήμερα, ξύπνησε από μια ακόμα έκρηξη, καθώς, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη, οδηγώντας στο χαμό έξι ανθρώπους, στο προάστιο Σαϊγίντα Ζεϊνάμπ, της Δαμασκού, όπου βρίσκεται το ομώνυμο ιερό σιιτικό τέμενος.

Κλείσιμο
Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί στρατιώτες και ειδικοί κομάντος, σιίτες, από το Ιράν, το Ιράκ και το Λίβανο, προσπαθώντας να προστατεύσουν την περιοχή και τους σιίτες κατοίκους, από το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο τους θεωρεί αιρετικούς και βάλλει εναντίον τους αδιακρίτως.

Την ίδια ώρα, στο Χαλέπι, συνεχίζονται για τέταρτη μέρα οι εχθροπραξίες, εξαιτίας των οποίων έχουν χάσει τη ζωή τους 60 άνθρωποι, σύμφωνα με τη δημόσια συριακή τηλεόραση. Οι κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς εναντίον των επαναστατών και των ανταρτών που βρίσκονται στην περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης