Καμερούν: Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ σκότωσε 7χρονο με το αυτοκίνητό της!

Καμερούν: Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ σκότωσε 7χρονο με το αυτοκίνητό της!

Την κατηγορούν ότι το αυτοκίνητο μαζί με τα συνοδευτικά οχήματα είχαν αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 100 χλμ./ώρα 

Καμερούν: Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ σκότωσε 7χρονο με το αυτοκίνητό της!
Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψη στο Καμερούν της πρέσβειρας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με την συνοδεία της είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός μικρού παιδιού. Οι αναφορές που έρχονται από την περιοχή υποστηρίζουν ότι το θωρακισμένο τζιπ της Σαμανθα Πάουερ χτύπησε και τελικά σκότωσε ένα επτάχρονο αγόρι το οποίο έπαιζε στην άκρη του δρόμου.

Το περιστατικό έγινε κοντά στην μικρή πόλη Μοκόλο στο βόρειο Καμερούν, όπου η κυρία Πάουερ μαζί με τους συνοδούς της και αρκετούς δημοσιογράφους κατευθύνονταν για να συναντήσουν πρόσφυγες οι οποίοι είναι εκτοπισμένοι στην περιοχή μετά από χρόνια πολέμων και βίας στην Δυτική Αφρική.

Κλείσιμο
Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι η πομπή των αυτοκινήτων με προπομπό το τζιπ της κυρίας Πάουερ έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 100 χλμ./ώρα. Μόλις πάντως η ίδια έμαθε τι τελικά έγινε, εξέφρασε την βαθιά της θλίψη, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο όπου συνάντησε την μητέρα του παιδιού και τον πατέρα του. 

Πάντως όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό ρίχνουν το φταίξιμο στην κυρία Πάουερ αλλά και στους οργανωτές της εκδήλωσης, καθώς η ταχύτητα με την οποία έτρεχαν ήταν υπερβολική, την στιγμή μάλιστα που στον στενό δρόμο βρίσκονταν δεξιά και αριστερά πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε. Με αποτέλεσμα όταν το μικρό παιδί πετάχτηκε στον δρόμο, να μην υπάρχει κανένα περιθώριο αντίδρασης από τον οδηγό του τζιπ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης