Σοκαριστικές εικόνες: Δείτε ένα μικρό αεροπλάνο να προσγειώνεται σε πάρκινγκ

Σοκαριστικές εικόνες: Δείτε ένα μικρό αεροπλάνο να προσγειώνεται σε πάρκινγκ

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο έχει χάσει τον έλεγχο και αφού κάνει μια προσπάθεια να προσγειωθεί σε αυτοκινητόδρομο σταματά τελικά πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Σοκαριστικές εικόνες: Δείτε ένα μικρό αεροπλάνο να προσγειώνεται σε πάρκινγκ
Οι συγκλονιστικές εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας δείχνουν μία πραγματικά μοναδική στιγμή όπου ένα μικρό αεροπλάνο που κάνει αναγκαστική προσγείωση, σταματά τελικά μέσα σε ένα πάρκινγκ χωρίς να υπάρξει κανένα θύμα αλλά ούτε και να χτυπήσει ο πιλότος του.

Αυτό που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε τραγωδία, εξελίχθηκε τελικά με ευνοϊκό τρόπο για όλους. Το μικρό αυτό αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Whiteman στην Pacoina των ΗΠΑ. Ο πιλότος αμέσως μετά την απογείωση αποφάσισε για άγνωστους λόγους να επιστρέψει αμέσως στο αεροδρόμιο.

Κλείσιμο
Όμως τελικά δεν κατάφερε να φθάσει μέχρι εκεί, και ο πιλότος υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση σε έναν διπλανό αυτοκινητόδρομο. Παρ' όλα αυτά ούτε αυτό ήταν αρκετό, καθώς το μικρό αεροπλάνο ξέφυγε και από τον αυτοκινητόδρομο και σταμάτησε την τρελή του πορεία πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε ένα παρακείμενο πάρκινγκ.

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία και την πυροσβεστική της περιοχής, κανένας δεν τραυματίστηκε στο έδαφος ενώ και ο πιλότος είχε άγιο καθώς γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης