Βίντεο-σοκ: Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στο γραφείο του για να του κλέψουν το Rolex

Βίντεο-σοκ: Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στο γραφείο του για να του κλέψουν το Rolex

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης στην οποία εργάζεται το θύμα

Βίντεο-σοκ: Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στο γραφείο του για να του κλέψουν το Rolex
Ένα βίντεο σοκ με την επίθεση δύο ληστών σε βάρος ενός άντρα στο Λονδίνο είδε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας, αφού οι δράστες όχι μόνο έκλεψαν τον άτυχο υπάλληλο, αλλά επιχείρησαν και να τον πνίξουν.

Το περιστατικό έγινε στις 10 Φεβρουαρίου και η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης στην οποία εργάζεται το θύμα.

Κλείσιμο
Οι δύο άντρες αρχικά στέκονταν έξω από την βιτρίνα του καταστήματος, προσποιούμενοι πως κοιτούσαν τις τιμές των προϊόντων. Στη συνέχεια, όμως, μπήκαν μέσα και όρμησαν στον άντρα, ο οποίος εκείνη την ώρα καθόταν στην καρέκλα του. Οι δράστες είχαν πιθανότατα βάλει στόχο το χρυσό Rolex που φορούσε το θύμα.

Οι δράστες άρπαξαν τον 46χρονο από τον λαιμό και άρχισαν να τον πνίγουν, σε σημείο που εκείνος έχασε τις αισθήσεις του. Τότε, έκλεψαν το ακριβό του ρολόι και εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα απεικονίζεται το θύμα να σηκώνεται τρέμοντας από το έδαφος και σοκαρισμένο να ανοίγει  την πόρτα και να βγαίνει στον δρόμο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Η  βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και απευθύνει έκκληση στους πολίτες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης