«Η κόρη μου βρίσκεται ακόμα στην Πορτογαλία», λέει η μητέρα της μικρής Μαντλίν

«Η κόρη μου βρίσκεται ακόμα στην Πορτογαλία», λέει η μητέρα της μικρής Μαντλίν

Ο απαγωγέας της δεν την έβγαλε από τη χώρα - Θέλω μία απάντηση, όποια και αν είναι αυτή, τονίζει η Κέιτ ΜακΚαν

«Η κόρη μου βρίσκεται ακόμα στην Πορτογαλία», λέει η μητέρα της μικρής Μαντλίν
Έπειτα από περίπου εννέα χρόνια από τότε που η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε από το θέρετρο στο οποίο παραθέριζε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία, η μητέρα της, Κέιτ, επιμένει πως η κόρη της είναι ζωντανή και παραμένει στη χώρα από όπου απήχθη.

Σύμφωνα με συνέντευξή της στη βρετανική Sun η μικρή Μαντλίν βρίσκεται ακόμα στην παραθαλάσσια περιοχή Αλγκάρβε όπου τον Μάιο του 2007 η οικογένεια απολάμβανε τις διακοπές της.

Κλείσιμο
Η 47χρονη, λοιπόν, εξηγεί πως ο απαγωγέας της «δεν την πήρε εκατομμύρια μίλια μακριά» από το διαμέρισμα που ενοικίαζαν στην Πράγια ντα Λουθ, ενώ δεσμεύθηκε πως η ίδια και ο σύζυγός της, Τζέρι, δε θα σταματήσουν ποτέ να αναζητούν την κόρη τους και δε θα χάσουν την ελπίδα να τη βρουν ζωντανή.

«Εκεί είναι το σημείο που βρέθηκε για τελευταία φορά και δεν πιστεύω ότι την έχουν πάρει εκατομμύρια μίλια μακριά από εκεί. Πρόκειται μόνο για εικασία, αλλά μάθαμε ότι έτσι γίνεται συνήθως», πρόσθεσε η Κέιτ ΜακΚαν.

«Πάντα έλεγα πως η Πράγια ντα Λουθ είναι το μέρος που τη νιώθω πιο κοντά μου», συμπλήρωσε η μητέρα της μικρής, της οποίας τα 13α γενέθλια είναι τον ερχόμενο Μάιο.

Η Μαντλίν σε φωτογραφία λίγο πριν την εξαφάνισή της


«Ακούμε συνέχεια για ανθρώπους που αγνοούνταν για χρόνια και βρέθηκαν. Υπάρχουν τόσες πολλές υποθέσεις, όπως αυτή. Δε θα εγκαταλείψουμε ποτέ. Δε μπορείς να ηρεμήσεις αν σκεφτείς να τα παρατήσεις. Θέλω ένα τέλος, μία απάντηση. Οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή», τόνισε η μητέρα της Μαντλίν.

Επισημαίνεται πως από το 2011 η Μητροπολιτική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, ενώ το 2014 αξιωματούχοι επισκέφθηκαν εκ νέου την Πορτογαλία σε μία προσπάθεια να βρουν στοιχεία σχετικά με την εξαφάνισή της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οικογένεια ΜακΚαν έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το έργο των αστυνομικών αρχών και για το σχολαστικό έργο τους, ωστόσο τον περασμένο χρόνο ο αριθμός των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση έχει μειωθεί.

Η Κέιτ κι ο Τζέρι ΜακΚαν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης