Συρία: Νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφήθηκε στην κατεστραμμένη πόλη Χομς

Συρία: Νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφήθηκε στην κατεστραμμένη πόλη Χομς

Δείτε τις εικόνες από την πρωτοβουλία που πήραν η 18χρονη Νάντα Μεχρί και ο 27χρονος Χασάν Γιουσέφ, στέλνοντας το μήνυμα: «η ζωή είναι πιο δυνατή από το θάνατο»

Συρία: Νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφήθηκε στην κατεστραμμένη πόλη Χομς
Μήνυμα με αποδέκτες τους ηγέτες σε ολόκληρο τον πλανήτη θέλησε να στείλει ένα νιόπαντριο ζευγάρι στη Συρία, το οποίο αποφάσισε να μεταβεί στην κατεστραμμένη πόλη Χομς και να βγάλει εκεί τις γαμήλιες φωτογραφίες του. Η 18χρονη πανέμορφη Νάντα Μερχί και ο 27χρονος σύντροφός της Χασάν Γιουσέφ, θέλησαν να τονίσουν ότι «η ζωή είναι πιο δυνατή από το θάνατο». Σε συνεργασία με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το ζευγάρι από τη Συρία έδειξε μία άκρως αντιφατική εικόνα, η οποία κάνει ήδη το γύρο του κόσμου, διαδίδοντας το μήνυμα ζωής από τη Συρία του πενταετούς εμφυλίου πολέμου και των 260 χιλιάδων και πλέον νεκρών.

Η Χομς, μία πόλη 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Δαμασκό, που κάποτε ανθούσε με περισσότερους από 600.000 κατοίκους, καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την κατάληψή της από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης το 2011, καθώς βομβαρδίστηκε ανηλεώς από τον κυβερνητικό στρατό του Μπασάρ αλ Άσαντ. Το ζευγάρι από τη Συρία δείχνει σε όλον τον κόσμο ότι η ζωή συνεχίζεται, παρ' ότι το φόντο στο κάδρο είναι τα συντρίμμια από τα βομβαρδισμένα κτίρια.

Κλείσιμο
Κι άλλα ζευγάρια στη Συρία παντρεύτηκαν και φωτογραφήθηκαν στην πόλη Χομς, ωστόσο κανένα δεν το οργάνωσε ώστε να προβληθεί παγκοσμίως...






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης