Απίστευτο βίντεο: Παπάς κάνει κύρηγμα πάνω σε ηλεκτρικό... πατίνι

Απίστευτο βίντεο: Παπάς κάνει κύρηγμα πάνω σε ηλεκτρικό... πατίνι

Ένας καθολικός παπάς στις Φιλιππίνες απομακρύνθηκε από την εκκλησία του μετά από το βίντεο που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να κάνει κύρηγμα πάνω σε ένα τελευταίας τεχνολογίας hoverboard

Απίστευτο βίντεο: Παπάς κάνει κύρηγμα πάνω σε ηλεκτρικό... πατίνι
O αθεόφοβος ιερέας από τις Φιλιππίνες αποφάσισε να πρωτοτυπήσει για να έρθει κοντά στο ποίμνιό του, κάνοντας το κύρηγμα και λέγοντας με το μικρόφωνο ύμνους περιφερόμενος μέσα στην εκκλησία πάνω σε ένα πατίνι. Το περιστατικό έγινε viral στο Διαδίκτυο, καθώς τα συνήθη τηλέφωνα τον κατέγραψαν σ' αυτήν την ιδιαίτερη αντίληψη για την τέλεση των καθηκόντων του.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο παπάς απολαμβάνει την τέλεση της λειτουργίας εν τροχώ και οργάνοις, όπως και το εκκλησίασμα το οποίο μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης, τον χειροκροτεί για τις επιδόσεις του στο πατίνι.

Κλείσιμο
Μπορεί βέβαια ο συγκεκριμένος παπάς να είναι άσσος στην ισορροπία πάνω στο hoverboard, όμως τελικά αποδείχτηκε λίγος στο να κρατήσει τις ισορροπίες με τον επίσκοπο της περιοχής, ο οποίος μετά τα παράπονα που δέχτηκε από τους πιστούς, τον οδήγησε στην αποχή για κάποιο διάστημα ώστε να επανεκτιμήσει την... θεολογική του προσέγγιση. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης