Βίντεο: Μανιακός με χειρουργική μάσκα επιτέθηκε με κοπίδι σε 16χρονη μαθήτρια

Βίντεο: Μανιακός με χειρουργική μάσκα επιτέθηκε με κοπίδι σε 16χρονη μαθήτρια

Η νεαρή κοπέλα, που είναι Κινέζα και βρίσκεται στις ΗΠΑ λόγω ενός προγράμματος ανταλλαγής μαθητών είχε μόλις βγει από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο - Ο δράστης αναζητείται από τις αρχές

Βίντεο: Μανιακός με χειρουργική μάσκα επιτέθηκε με κοπίδι σε 16χρονη μαθήτρια
Τη στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης μιας 16χρονης μαθήτριας κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στην περιοχή Κουίνς της Νέας Υόρκης την Τετάρτη. 

Η νεαρή κοπέλα, που είναι Κινέζα και βρίσκεται στις ΗΠΑ λόγω ενός προγράμματος ανταλλαγής μαθητών, είχε μόλις βγει από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο, όταν ξαφνικά ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά έτρεξε κατά πάνω της και της επιτέθηκε με ένα κοπίδι, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο λαιμό και στο πρόσωπο. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, o άγνωστος δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα, χειρουργική μάσκα και γάντια, μετά την επίθεση πέταξε στο έδαφος το κοπίδι και απομακρύνθηκε τρέχοντας, αφήνοντας την κοπέλα αιμόφυρτη και σοκαρισμένη. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό της η κοπέλα κατάφερε να φτάσει στην πόρτα του σπιτιού της και να ζητήσει τη βοήθεια της θείας της, που τη φιλοξενεί στη χώρα.

Η νεαρή κοπέλα, που έφτασε στις ΗΠΑ από την Κίνα τον Αύγουστο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον η κατάστασή της είναι σταθερή. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι συγγενείς της, η επίθεση την έχει ταράξει πολύ και όλα δείχνουν ότι θα αργήσει πολύ να συνέλθει από το σοκ.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ πηγές στη γειτονιά κάνουν λόγο για πιθανά ρατσιστικά κίνητρα, κάτι που ενισχύεται από την αύξηση των εγκλημάτων κατά Ασιατών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης