Βίντεο: Με γάτες στα τουριστικά αξιοθέατα των Βρυξελλών απαντούν στην τρομοκρατία οι τουριστικοί φορείς του Βελγίου

Βίντεο: Με γάτες στα τουριστικά αξιοθέατα των Βρυξελλών απαντούν στην τρομοκρατία οι τουριστικοί φορείς του Βελγίου

Σε ένα πρωτότυπο βίντεο 20 δευτερολέπτων οι τρεις σπουδαιότεροι τουριστικοί φορείς του Βελγίου βάζουν τις γάτες να διαφημίζουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα των Βρυξελλών - Ένα βίντεο με διττό στόχο, να προωθηθεί ο τουρισμός στην πόλη και να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες, που συνεργάστηκαν με τις αρχές στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

Βίντεο: Με γάτες στα τουριστικά αξιοθέατα των Βρυξελλών απαντούν στην τρομοκρατία οι τουριστικοί φορείς του Βελγίου
Γάτες χορεύουν στην Μεγάλη Πλατεία στην Παλιά Πόλη των Βρυξελλών, γάτες σκαρφαλώνουν στο μνημείο Ατόμιουμ, που έχει χαρακτηριστεί ο «Πύργος του Άιφελ» της βελγικής πρωτεύουσας, οι γάτες παίζουν μουσική, κάνουν πατίνι, ανεβαίνουν στα υψηλότερα κτήρια της πόλης και μοιάζουν σαν να την έχουν καταλάβει.

Όλα αυτά δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα, αλλά, σε ένα πρωτότυπο βίντεο 20 δευτερολέπτων, που έδωσαν στην δημοσιότητα οι τρεις σημαντικότεροι τουριστικοί φορείς του Βελγίου, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι και την ψύχραιμη αντιμετώπιση των Βέλγων πολιτών για το lockdown που ακολούθησε στην χώρα τους, υπό τον φόβο παρόμοιων τρομοκρατικών επιθέσεων και στο Βέλγιο.

Κλείσιμο
Όταν, το περασμένο Σάββατο, οι Βρυξέλλες βρέθηκαν σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, η αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να μην αναρτούν στο διαδίκτυο εικόνες και πληροφορίες από την δράση των ανδρών ασφαλείας στην βελγική πρωτεύουσα. Οι πολίτες, τότε, με εξαιρετική ψυχραιμία αντιμετώπισαν την κατάσταση lockdown στην οποία βρέθηκαν οι Βρυξέλλες και απάντησαν στους τρομοκράτες ανεβάζοντας φωτογραφίες με τις γάτες τους. Το χιούμορ επιστρατεύθηκε στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας!

Οι τρεις σπουδαιότεροι τουριστικοί φορείς στην χώρα, Tourism Flanders, Visit Brussels και Wallonia Brussels Tourism, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο με γάτες να «καταλαμβάνουν» τα αξιοθέατα των Βρυξελλών σε μια κίνηση με διττό συμβολισμό. Έτσι, οι τουριστικοί φορείς του Βελγίου ευχαριστούν τους πολίτες για την βοήθεια που προσέφεραν στην αστυνομία και, παράλληλα, προωθούν και αναδεικνύουν τον τουρισμό στις Βρυξέλλες και απαντούν με αυτόν τον τρόπο στην τρομοκρατία.


       Τ
ο βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα οι τουριστικοί φορείς των Βρυξελλών    
                      
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης