Σαουδική Αραβία: Χώρισε την γυναίκα του επειδή έπεσαν οι κουρτίνες!

Σαουδική Αραβία: Χώρισε την γυναίκα του επειδή έπεσαν οι κουρτίνες!

Ένας νιόπαντρος άντρας στη Σαουδική Αραβία συμπέρανε ότι η γυναίκα του, την οποία είχε παντρευτεί μόλις πριν δύο ημέρες, θα του έφερνε ατυχία - Αιτία; Μια σειρά γεγονότων, όπως οι κουρτίνες που έπεσαν κάτω, μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού

Σαουδική Αραβία: Χώρισε την γυναίκα του επειδή έπεσαν οι κουρτίνες!
Μόλις δύο ημέρες ήταν παντρεμένος ένας άνδρας στη Σαουδική Αραβία, όταν ανακοίνωσε στα πεθερικά του ότι προτίθεται να χωρίσει την κόρη τους. Ο άνδρας συνέδεσε μια σειρά άτυχων περιστατικών με την παρουσία της συζύγου του, την θεώρησε υπεύθυνη και θέλησε να απαλλαγεί γρήγορα από την παρουσία της, πριν του συμβούν και άλλες «κακοτυχίες».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Al Marsad, την πρώτη ημέρα μετά τον γάμο του ζευγαριού, οι κουρτίνες στο διαμέρισμα των νεονύμφων κατέρρευσαν χωρίς αιτία, το ίδιο βράδυ, όταν ο άνδρας δειπνούσε έξω με την σύζυγό του, ο σερβιτόρος που τους εξυπηρετούσε σωριάστηκε στο δάπεδο και την επόμενη ημέρα, ένα μπουκάλι άρωμα, που κρατούσε ο γαμπρός στα χέρια του έπεσε και έγινε χίλια κομμάτια, αφού πρώτα η σύζυγός του, είχε σχολιάσει την μυρωδιά του αρώματος.



Αυτά τα περιστατικά ήταν αρκετά για τον προληπτικό Σαουδάραβα, για να πάρει την απόφασή του και να χωρίσει την σύζυγο, που κατά τον ίδιο ήταν η αιτία των άτυχων περιστατικών. Έτσι επισκέφθηκε τους γονείς της «γρουσούζας» συζύγου του και τους ανακοίνωσε ότι την χωρίζει, επειδή του φέρνει κακοτυχία!
Κλείσιμο

Όταν η είδηση έγινε γνωστή οι χρήστες στο διαδίκτυο την σχολίασαν ποικιλοτρόπως, με τους περισσότερους να τάσσονται στο πλευρό της νύφης και να γράφουν ότι ευτυχώς απαλλάχθηκε νωρίς από έναν εμμονικό σύζυγο, ενώ αρκετοί τον κατηγόρησαν ότι αντιμετωπίζει τον γάμο ως «ασήμαντο θέμα».



Ένας blogger έγραψε για το θέμα: «Η γυναίκα είναι προφανώς τυχερή, επειδή γλίτωσε από έναν γάμο με έναν σύζυγο με άρρωστο μυαλό» και αναρωτήθηκε, γιατί ο σύζυγος δεν σκέφθηκε ότι η αιτία του κακού θα μπορούσε να ήταν εκείνος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης