Αμερικανίδα πολιτικός: «Πήγαινε γυρεύοντας» ο 14χρονος εφευρέτης που συνελήφθη ως βομβιστής

Αμερικανίδα πολιτικός: «Πήγαινε γυρεύοντας» ο 14χρονος εφευρέτης που συνελήφθη ως βομβιστής

«Εάν αυτό είναι ρολόι, εγώ είμαι η Βασίλισσα της Αγγλίας» είπε η Σάρα Πέιλιν, σχολιάζοντας την υπόθεση του Αχμέντ Μοχάμεντ

Αμερικανίδα πολιτικός: «Πήγαινε γυρεύοντας» ο 14χρονος εφευρέτης που συνελήφθη ως βομβιστής
Σκληρή κριτική άσκησε την Παρασκευή η Αμερικανίδα πολιτικός και συγγραφέας Σάρα Πέιλιν στον πρόεδρο Ομπάμα επειδή προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο τον 14χρονο μουσουλμάνο έφηβο Αχμέντ Μοχάμεντ.

Ο νεαρός, ως γνωστόν, είχε συλληφθεί μερικές μέρες πριν επειδή έφερε στο σχολείο του ένα αυτοσχέδιο ρολόι, το οποίο μία καθηγήτριά του πέρασε για βόμβα, με αποτέλεσμα να καλέσει άμεσα την αστυνομία. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, όσα ακολούθησαν μετά τη σύλληψη του νεαρού ήταν κάθε άλλο παρά αρνητικά για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο μουσουλμάνος μαθητής από το Τέξας βρέθηκε από το... κρατητήριο και την κατηγορία του «ύποπτου τρομοκράτη», να χαίρει της παγκόσμιας αναγνώρισης και να δέχεται προσκλήσεις από τον Λευκό Οίκο και προσωπικά τον Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον, τη NASA και όχι μόνο! 

Ο 14χρονος μαθητής έγινε διάσημος μέσα σε λίγες ώρες, γεγονός που του άνοιξε πόρτες και προοπτικές, που ούτε καν είχε φανταστεί μέχρι πριν λίγο. Τόσο η Google, όσο και το Twitter, απηύθυναν πρόσκληση για συνεργασία στον εφευρέτη έφηβο, ενώ και ο CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έστειλε ανοικτή πρόσκληση στον Αχμέντ να τον συναντήσει στις εγκαταστάσεις του δικτύου!

Ωστόσο, αυτές οι εξελίξεις δεν σημαίνουν τίποτα για τη Ρεπουμπλικανή πολιτικό, που πιστεύει ότι η κυβέρνηση Ομπάμα, όπως και τα «ψευτοδημοκρατικά» ΜΜΕ υπερασπίζονται την «επικίνδυνη κατασκευή» που έφτιαξε ο νεαρός η οποία, σύμφωνα με την ίδια, αποκλείεται να είναι ρολόι.

«Το να πιστεύεις ότι αυτό που έκρυβε στη κασετίνα του ο νεαρός ήταν ρολόι, είναι σαν να πιστεύεις ότι υπάρχει διαφάνεια στην κυβέρνηση του Ομπάμα», έγραψε η Πέιλιν στο Facebook, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του Αμερικανού προέδρου.

«Αν αυτό ήταν ρολόι, εγώ είμαι η Βασίλισσα της Αγγλίας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, εμμένοντας στην άποψή της ότι ο 14χρονος ήταν επικίνδυνος και ότι θα έπρεπε πιθανόν να βρισκόταν στη φυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης