ΗΠΑ: Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αυτοπυροβολήθηκε στα απόκρυφα!

ΗΠΑ: Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αυτοπυροβολήθηκε στα απόκρυφα!

Παρά την αρχική του δήλωση, ο καταδικασθείς για διακίνηση ναρκωτικών, παραδέχτηκε ότι ήταν «φτιαγμένος» και το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ το κρατούσε στο χέρι του

ΗΠΑ: Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αυτοπυροβολήθηκε στα απόκρυφα!
Ένας διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος είχε καταδικαστεί γι' αυτό του το «επάγγελμα», αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στον καβάλο και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που ακούστηκαν στο δικαστήριο, προσπάθησε να κρύψει το όπλο στην τσάντα της κοπέλας του, μπας και αποφύγει τη σύλληψη.

Ο 32χρονος Άντονι Χάουζερ, αρχικά ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε ποιος τον πυροβόλησε, όμως αργότερα, είδε ότι δεν τον έπαιρνε να συνεχίσει τα ψέμματα, και παραδέχτηκε πως πυροβολήθηκε κατά λάθος όντας υπό την επήρεια MDMA.

Κλείσιμο
«Την είχα ακούσει, καθώς καθόμουν στην θέση του συνοδηγού. Νόμιζα ότι είχα βάλει την ασφάλεια [του όπλου]. Ρύθμισα λίγο τη ζώνη του παντελονιού μου, το όπλο βρισκόταν στο χέρι μου και εκπυρσοκρότησε» είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τα έγγραφα της δίκης.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί είδαν το όπλο στην τσάντα της κοπέλας του, την ώρα που ετοιμαζόταν να δώσει κατάθεση ως μάρτυρας.

Ο Χάουζερ είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών το 2006.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης