Μπαράκ Ομπάμα: Αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία στο Instagram!

Μπαράκ Ομπάμα: Αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία στο Instagram!

«Γεια σας, είμαι ο Μπαράκ», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χαιρετώντας τους ακολούθους του, με την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει 

Μπαράκ Ομπάμα: Αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία στο Instagram!
O Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται πως έχει πολύ καλή σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά τις δημοσιεύσεις του στο Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέλαβε τον έλεγχο του λογαριασμού του Λευκού Οίκου στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία που επέλεξε να μοιραστεί με τους ακολούθους του ήταν μέσα από το προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One», δείχνοντας την καταπληκτική θέα πάνω από τον ουρανό της Αλάσκα. 

Κλείσιμο


Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε να συνοδεύσει την πρώτη του δημοσίευση με το ακόλουθο μήνυμα: «Γεια σε όλους, είμαι ο Μπαράκ. Υπέροχη θέα, καθώς πλησιάζουμε στην Ανκορέιτζ. Θα περάσω τις επόμενες μέρες περιοδεύοντας σε αυτήν την όμορφη πολιτεία και θα συναντηθώ με κατοίκους της Αλάσκα, για να συζητήσουμε τι συμβαίνει στις ζωές τους. Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας». Η δημοσίευση συγκέντρωσε πάνω από 18.900 likes, τα οποία αυξάνονται ραγδαία.

Ο Ομπάμα σε αυτό το ταξίδι στην Αλάσκα πρόκειται, ακόμα, να συναντηθεί με ηγέτες του κόσμου προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης