Ιστορία φρίκης: 32χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν άφησαν στην κοιλιά της το κεφάλι του νεκρού μωρού της

Ιστορία φρίκης: 32χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν άφησαν στην κοιλιά της το κεφάλι του νεκρού μωρού της

«Αρχικά μετακίνησαν το σώμα του παιδιού, αφήνοντας το κεφάλι του μέσα στο σώμα της συζύγου μου και μετά μας είπαν ότι μετακινούν τη σύζυγό μου σε άλλο νοσοκομείο» δήλωσε ο σύζυγος

Ιστορία φρίκης: 32χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν άφησαν στην κοιλιά της το κεφάλι του νεκρού μωρού της
Ο σύγχρονος κόσμος, παρά την εξέλιξη των επιστημών και της ιατρικής, δεν έχει καταφέρει να αποτρέψει περιστατικά που παραπέμπουν σε εποχές που οι δυνατότητες των γιατρών ήταν περιορισμένες. Στην Ινδία καταγράφηκε ένα φρικιαστικό περιστατικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο μίας 32χρονης γυναίκας, από το... κεφάλι του νεκρού μωρού της!

Την υπόθεση καταγγέλλει ο 40χρονος σύζυγός της, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες έχασε το παιδί του και τη γυναίκα του. Σύμφωνα με την καταγγελία του άνδρα, τα γεγονότα συνέβησαν ως εξής: Η 32χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει. Κατά τη διαδικασία παρουσιάστηκαν σοβαρές επιπλοκές. Το μωρό κόλλησε ενώ είχε ήδη βγει το κορμί του από το σώμα της άτυχης κοπέλας, αφήνοντας μόνο το κεφάλι μέσα. Το νεογέννητο δεν τα κατάφερε, πεθαίνοντας από ασφυξία, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να εξάγουν και το κεφάλι το παιδιού.

Κλείσιμο
Προκειμένου να αντιμετωπίσουν το περιστατικό, έστειλαν την 32χρονη γυναίκα σε άλλο νοσοκομείο! Εκεί κατάφεραν να βγάλουν το κεφάλι του νεκρού μωρού από το σώμα της κοπέλας, ωστόσο η ίδια είχε καταλήξει, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.



«Είναι λάθος των γιατρών. Αρχικά μετακίνησαν το σώμα του παιδιού, αφήνοντας το κεφάλι του μέσα στο σώμα της συζύγου μου και μετά μας είπαν ότι μετακινούν τη σύζυγό μου σε άλλο νοσοκομείο. Απλά μας παράτησαν. Δεν μπόρεσαν να τη σώσουν» καταγγέλλει με απόγνωση ο 40χρονος σύζυγος, ο οποίος φωτογραφήθηκε να κρατά αγκαλιά το άψυχο κορμί του μωρού του!

Το νοσοκομείο δεν έδωσε στην οικογένεια τα ονόματα των γιατρών. Ο 40χρονος άνδρας και η αστυνομία αναζητούν τους υπαίτιους από τη λίστα των γιατρών που είχαν υπηρεσία το βράδυ του Σαββάτου, όταν συνέβη το φρικιαστικό αυτό περιστατικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, η αστυνομία έχει επικεντρώσει σε ένα όνομα γιατρού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται για τον θάνατο του μωρού και της 32χρονης γυναίκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης