Ξενοδοχείο στην Τουρκία έντυσε το προσωπικό «τρομοκράτες» για... πλάκα!

Ξενοδοχείο στην Τουρκία έντυσε το προσωπικό «τρομοκράτες» για... πλάκα!

Άντρες με κελεμπίες και ψεύτικα όπλα περιφέρονταν ανάμεσα στους πελάτες στην πισίνα, σκορπώντας τρόμο - Ήταν στο πλαίσιο «χολιγουντιανού σόου», δικαιολογήθηκαν οι υεπύθυνοι

Ξενοδοχείο στην Τουρκία έντυσε το προσωπικό «τρομοκράτες» για... πλάκα!
Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ένα ξενοδοχείο στην Τουρκία από τους πελάτες του, μετά το σάλο που δημιούργησε μια αμφιλεγόμενη ιδέα που είχε το τμήμα δημοσίων σχέσεων. Τι συνέβη ακριβώς; Η διοίκηση αποφάσισε να ντύσει το προσωπικό ως... Άραβες τρομοκράτες! 

Ειδικά οι βρετανοί ένοικοι του ξενοδοχείου Grand Yazici Mares στο Ισλεμέρ απέναντι από την Κω, έγιναν έξαλλοι όταν συνειδητοποιήσαν τι γινόταν. Σοκαρισμένοι περιέγραψαν στην εφημερίδα Sun, που αποκάλυψε το θέμα. Σύμφωνα με τις διηγήσεις και τις φωτογραφίες που φιλοξενεί η εφημερίδα, άντρες με κελεμπίες και κρατώντας ψεύτικα όπλα περιφερόντουσαν ανάμεσα στους πελάτες δίπλα στην πισίνα, σερβίροντας... ποτά.

Κλείσιμο


Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου πάντως, για να δικαιολογηθεί, είπε πως επρόκειτο για ένα «χολιγουντιανό σόου», που περιελάμβανε κι άλλους «χαρακτήρες», όπως τον κινηματογραφικό Ράμπο ή ακόμα και καουμπόις. 



«Η διοίκηση του ξενοδοχείου αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι από τους πελάτες μπορεί να προσεβλήθησαν και δεν θα συμπεριλαμβάνει από εδώ και στο εξής την αμφίεση αυτή», ανέφερε ο ίδιος. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης