Τζιχαντιστής δένει στο Hummer 11χρονη σκλάβα και πηγαίνει στη μάχη!

Τζιχαντιστής δένει στο Hummer 11χρονη σκλάβα και πηγαίνει στη μάχη!

Η κοπέλα ανήκει στην φυλή των Γιεζίντι και βρίσκεται ως σκλάβα του σεξ στα χέρια του τζιχαντιστή

Τζιχαντιστής δένει στο Hummer 11χρονη σκλάβα και πηγαίνει στη μάχη!
Οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν όρια και οι αποκαλύψεις γι' αυτές ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Πρόσφατα, ο δικηγόρος και ακτιβιστής, Khaleel al Dakhi, που ανήκει σε οργανωμένο δίκτυο για την διάσωση των Γιεζίντι από τους τζιχαντιστές, αποκάλυψε ένα γεγονός που προκαλεί φρίκη.

Κλείσιμο


Ο Khaleel al Dakhi μίλησε στην εφημερίδα Sun και αποκάλυψε ότι ένας τζιχαντιστής, στον οποίο ανήκει μια εντεκάχρονη Γιεζίντι, πηγαίνει στη μάχη με το στρατιωτικό Hummer, έχοντας δεμένη στο καπό του αυτοκινήτου την νεαρή κοπέλα, την οποία χρησιμοποιεί ως «ανθρώπινη ασπίδα».



Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το κορίτσι ουρλιάζει τρομοκρατημένο, ενώ αποτελεί μια σίγουρη προστασία για τον τρομοκράτη μαχητή, εν μέσω πυροβολισμών. Ο ακτιβιστής υποστήριξε ότι έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με την ίδια την εντεκάχρονη, η οποία του αποκάλυψε, ότι όταν δεν βρίσκεται στο πεδίο της μάχης με τον φανατικό ισλαμιστή, είναι θύμα επανειλημμένων βιασμών στα χέρια του.

Ο δικηγόρος Khaleel al-Dakhi είναι επικεφαλής ενός δικτύου ακτιβιστών, που έχει διασώσει μέχρι σήμερα περισσότερους από χίλιους Γιεζίντι, ενώ υπολογίζεται ότι στο Ισλαμικό Κράτος βρίσκονται 3.750 άνθρωποι, που ανήκουν στην θρησκευτική μειονότητα των Γιεζίντι και συνελήφθησαν κατά την  διάρκεια επίθεσης των τζιχαντιστών στο βόρειο Ιράκ το περασμένο έτος.


  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης