Βιέννη: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό
Συνθήματα όπως: «Η Ελλάδα μας αφορά όλους», «Δεν πρόκειται μόνον για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη», «Τίποτε δεν επιτρέπεται να αλλάξει και δεν θα αλλάξει στην αλληλεγγύη μας προς την Ελλάδα», «Ενας άλλος δρόμος για μια άλλη Ευρώπη, για μια άλλη Ελλάδα», συνόδευαν τους χαιρετισμούς-ομιλίες των συμμετεχόντων
Με κεντρικό σύνθημα «Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν είναι μόνοι», εκατοντάδες διαδηλωτές διατράνωσαν χθες την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο μπροστά στο κτήριο της αυστριακής καγκελαρίας στο κέντρο της Βιέννης που διοργάνωσαν αυστριακές πολιτικές, συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, με τη συμμετοχή και του Κοινωνικοπολιτιστικού Συλλόγου της Ελληνικής Κοινότητας Βιέννης και Περιχώρων.
Συνθήματα όπως: «Η Ελλάδα μας αφορά όλους», «Δεν πρόκειται μόνον για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη», «Τίποτε δεν επιτρέπεται να αλλάξει και δεν θα αλλάξει στην αλληλεγγύη μας προς την Ελλάδα», «Ενας άλλος δρόμος για μια άλλη Ευρώπη, για μια άλλη Ελλάδα», συνόδευαν τους χαιρετισμούς-ομιλίες των συμμετεχόντων, ανάμεσα τους οποίους ήταν ο διακεκριμένος Αυστριακός οικονομολόγος Στέφαν Σούλμαιστερ, αλλά και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Χονδρός.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.