Γιατί ο Ντέιβιντ Κάμερον θέλει να γίνει Μπαράκ Ομπάμα;

Γιατί ο Ντέιβιντ Κάμερον θέλει να γίνει Μπαράκ Ομπάμα;

Μετά την σαρωτική νίκη του στις βουλευτικές εκλογές της Βρετανίας ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προσπαθεί να κατακτήσει τα social media - Το κάνει όμως με τον σωστό τρόπο;

Γιατί ο Ντέιβιντ Κάμερον θέλει να γίνει Μπαράκ Ομπάμα;
Πριν τρία χρόνια στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, όταν ο Μπάρακ Ομπάμα αναδείχθηκε νικητής, αγκάλιασε με πάθος την σύζυγό του Μισέλ και ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο Twitter με την λεζάντα: «ακόμα τέσσερα χρόνια»!

Για αρκετό χρόνο το tweet του Ομπάμα είχε τα περισσότερα retweets όλων των εποχών και είναι φυσικό και άλλοι ηγέτες κρατών να προσπαθούν να τον μιμηθούν... Κάτι ανάλογο έκανε σήμερα το πρωί, ο Ντέιβιντ Κάμερον, μόλις βεβαιώθηκε για την σαρωτική νίκη των Συντηρητικών στη Βρετανία. Ο Κάμερον αγκάλιασε αδέξια την σύζυγό του Σαμάνθα και ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter γράφοντας από κάτω: «Ένα λαμπρότερο μέλλον για τον καθένα»!

Κλείσιμο
Όμως, η λίγο κουνημένη φωτογραφία έδωσε αφορμή για σχόλια στον βρετανικό Τύπο, που έγραψε την δική του λεζάντα: «Είμαστε άγρυπνοι για πολλές - πολλές ώρες και εδώ βλέπετε μια "ζαλισμένη" φωτογραφία»!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης