Είναι ο Αυστραλός πρωθυπουργός Άμποτ ο πιο βαρετός άνθρωπος στον κόσμο;

Είναι ο Αυστραλός πρωθυπουργός Άμποτ ο πιο βαρετός άνθρωπος στον κόσμο;

Πώς αντέδρασε ένας μικρός μαθητής σε σχολείο του Σίδνεϊ όταν το επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ

Είναι ο Αυστραλός πρωθυπουργός Άμποτ ο πιο βαρετός άνθρωπος στον κόσμο;
Πρόσφατα, ο Άμποτ επισκέφθηκε ένα σχολείο στο Σίδνεϊ και μίλησε στους μικρούς μαθητές. Ο ίδιος χαρακτήρισε την επίσκεψή του στο σχολείο «καταπληκτική», αλλά οι χρήστες στο Twitter αποκάλυψαν ότι μάλλον έγινε το αντίθετο...

Ένας χρήστης ανέβασε φωτογραφία στο Twitter από την επίσκεψη του Άμποτ στο σχολείο, που παρουσιάζει έναν μικρό μαθητή να κοιμάται επάνω στο θρανίο του κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αυστραλού πρωθυπουργού. Ο χρήστης έγραψε: «I think this may be the pic of the year» (νομίζω αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία του έτους). Το συγκεκριμένο tweet είχε πάνω από 300 retweets και σχεδόν 200 likes!

Κλείσιμο


Η βρετανική εφημερίδα Independent πήρε αφορμή από αυτό το tweet και αναφέρθηκε και στις γκάφες του Αυστραλού πρωθυπουργού, που δεν είναι και λίγες...

Τα «μαργαριτάρια» του Άμποτ είναι πολλά, αλλά αυτό που πραγματικά προκάλεσε την οργή της αντιπολίτευσης και τον κάλεσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους αυτόχθονες πληθυσμούς της χώρας ήταν, όταν στήριξε απόφαση της κυβέρνησης της δυτικής Αυστραλίας να σταματήσει την χρηματοδότηση στους Αβορίγινες, λέγοντας: «Δεν είναι δουλειά των φορολογούμενων να χρηματοδοτούν τις lifestyle επιλογές των ντόπιων»!

Η γερουσιαστής των Πράσινων Rachel Siewert είχε τότε χαρακτηρίσει το σχόλιό του για τους αυτόχθονες πληθυσμούς «απίστευτα ρατσιστικό» ενώ η αντιπολίτευση τον κάλεσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Αβορίγινες.



Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είχε κάνει άλλη μια γκάφα στις 11 Φεβρουαρίου του 2010 όταν είπε: «Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τους ανθρώπους να είναι άστεγοι, αν αυτή είναι η επιλογή τους»!

Ο ίδιος πάντως ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο σχολείο και δηλώνει ότι πέρασε καταπληκτικά και διασκέδασε με τα τραγούδια των μικρών μαθητών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης