Σε ακριβή πολυκατοικία στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού ζούσε η Χαγιάτ Μπουμεντιέν

Σε ακριβή πολυκατοικία στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού ζούσε η Χαγιάτ Μπουμεντιέν

Σε μια πολυτελή πολυκατοικία στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού ζούσε η Χαγιάτ Μπουμεντιέν σύμφωνα με την Daily Mirror - Οι γείτονες κόλλησαν παντού «Je suis Charlie» αυτοκόλλητα

Σε ακριβή πολυκατοικία στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού ζούσε η Χαγιάτ Μπουμεντιέν
Σε μια καλοδιατηρημένη και πολυτελή πολυκατοικία σε μια σχετικά μεσοαστική γειτονιά με κυρίως Άραβες κατοίκους. Οι γείτονες μιλούν για ένα ήσυχο και φιλικό ζευγάρι, καθώς η Μπουμεντιέν συζούσε με τον Κουλιμπαλί.

Οι Γάλλοι όμως δείχνουν την απέχθεια τους για την συμμετοχή της νεαρή με έναν ειρηνικό τρόπο: με αυτοκόλλητα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου συγκατοικούσε με τον Κουλιμπαλί.

Κλείσιμο
Η Μπουμεντιέν γνώρισε τον Κουλιμπαλί το 2009 και μέχρι τότε ζούσαν σαν ένα φυσιολογικό δυτικό ζευγάρι. Φωτογραφίες είδαν την δημοσιότητα όπου το νεαρό ζευγάρι κάνει διακοπές. Η Μπουμεντιέν φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και αγκαλιάζει τον καλογυμνασμένο σύντροφο της.



Η νεαρή σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail μάλλον έχει φύγει από την πρώτη ημέρα των επιθέσεων προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και δεν βρισκόταν μέσα στο σουπερμάρκετ την ημέρα της επίθεσης.

Και ενώ ο άνδρας της είναι νεκρός -καθότι πληροφορίες θέλουν να έχουν τελέσει γάμο αλλά να μην έχει επισημοποιηθεί- η 26χρονη είναι φυγάς και ολόκληρη χώρα την ψάχνει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης