Πώς απέδρασε ομογενής δικηγόρος από το μακελειό του Σίδνεϊ

Πώς απέδρασε ομογενής δικηγόρος από το μακελειό του Σίδνεϊ

Ήταν μεταξύ των πέντε ομήρων που κατάφεραν να φύγουν όταν η προσοχή του δράστη ήταν στραμμένη αλλού και να δώσουν τα πρώτα στοιχεία στην αστυνομία

Πώς απέδρασε ομογενής δικηγόρος από το μακελειό του Σίδνεϊ
Την τύχη με το μέρος του είχε την Δευτέρα ο ομογενής δικηγόρος Στέφαν Μπαλαφούτης, ο οποίος βρέθηκε για αρκετή ώρα όμηρος  στην καφετέρια Lindt στο κέντρο του Σίδνεϊ, αλλά κατάφερε να αποδράσει πριν από την επέμβαση της αστυνομίας. 

Ο Ελληνοαυστραλός δικηγόρος ήταν μεταξύ των πέντε ομήρων που κατάφεραν να φύγουν όταν η προσοχή του δράστη ήταν στραμμένη αλλού και να δώσουν τα πρώτα στοιχεία στην αστυνομία. 

Κλείσιμο
Ήταν στις πρώτες εικόνες που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης με την αγωνία και το φόβο να αποτυπώνεται στις κινήσεις του κατά την έξοδό του από την καφετέρια... 


 Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας, ο Ελληνοαυστραλός δικηγόρος είχε κατέβει να πάρει τον πρωινό καφέ του όταν εισέβαλε στην καφετέρια ένοπλος ο Μαν Χαρόν Μονίς. 
Όπως έγινε γνωστό, ο Στέφαν Μπαλαφούτης ζει με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά στο ανατολικό Σίδνεϊ.

Πρόκειται για έναν πετυχημένο δικηγόρο της περιοχής. Σύμφωνα με την Espresso o  Στέφαν Μπαλαφούτης, έναν χρόνο αφότου αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Ουαλίας παίρνοντας  πτυχίο Νομικής και Οικονομικών, έγινε βοηθός του ομοσπονδιακού δικαστή Λόκχαρτ. 

Στη συνέχεια εργάστηκε ως δικηγόρος στην ανεξάρτητη δικηγορική εταιρία Corrs Chambers Westgarth. Από το 2012 ανήκει στο δυναμικό του δικηγορικού  γραφείου Tenth Fkoor Chambers του Σίδνεϊ, με ειδίκευση στις υποθέσεις πνευματικών δικαιωμάτων, ακινήτων , μεταβιβάσεων και εμπορικών συναλλαγών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης