Τα Χριστούγεννα του τρόμου: Ο Άγιος Βασίλης κρατάει αλυσοπρίονo

Τα Χριστούγεννα του τρόμου: Ο Άγιος Βασίλης κρατάει αλυσοπρίονo

Ένα νέο στοιχειωμένο σπίτι με μοχθηρά ξωτικά και ανθρωποφάγους ταράνδους άνοιξε τις πόρτες του στις ΗΠΑ

Τα Χριστούγεννα του τρόμου: Ο Άγιος Βασίλης κρατάει αλυσοπρίονo
Ένας τρομακτικός Άγιος Βασίλης είναι ο οικοδεσπότης σε ένα σπίτι που αποκαλείται «Τα πολύ τρομακτικά Χριστούγεννα» και ανοίγει την πόρτα του, αυτό το σαββατοκύριακο, στη Νέα Υόρκη, σε ενδιαφερόμενους και ανυποψίαστους που θα κάνουν το λάθος να την περάσουν.

Πολλοί ιδιοκτήτες στοιχειωμένων σπιτιών, έχουν το παράπονο πως από τη στιγμή που θα τελειώσει το Halloween, μηδενίζεται και η ζήτηση για οποιουδήποτε είδους διασκέδαση μέσω τρόμου.

Κλείσιμο


Γι' αυτό το λόγο, αρκετοί, άρχισαν να αλλάζουν τη θεματολογία των εγκαταστάσεών τους, μετατρέποντας τη σε χριστουγεννιάτικη, με στόχο να προσεγγίσουν περισσότερη πελατεία, παρατείνοντας έτσι τη ζήτηση για στοιχειωμένα σπίτια. «Είναι κάτι διαφορετικό για τις μέρες των γιορτών» είπε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Οι διαφορές βέβαια με το πνεύμα των Χριστουγέννων, υπάρχουν στο γεγονός πως σε αυτό που μαθαίνουμε από τα παιδικά μας χρόνια, δεν υπάρχουν χιονάνθρωποι δολοφόνοι, ούτε ζωντανά δέντρα που σκοτώνουν περαστικούς. Τα ξωτικά είναι βοηθοί του Αγίου Βασίλη που έχουν ως στόχο να φτιάξουν τα δώρα, και όχι μοχθηροί ακόλουθοι ενός μανιακού με πριόνι.

Πάντως η καθιερωμένη φωτογραφία με τον Άγιο, δεν λείπει από το εν λόγω στοιχειωμένο σπίτι, όμως αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από αξέχαστη για τους μικρούς που θα το επιχειρήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης