Γουινέα-Μπισάου: Καθαιρέθηκε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων
Ο στρατηγός Αντόνιο Ιντζάι, ο οποίος ηγείτο των ενόπλων δυνάμεων από το 2009, βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών από τις αμερικανικές αρχές για τη συμμετοχή του σε διακίνηση ναρκωτικών
Στην καθαίρεση του αρχηγού των ένοπλων δυνάμεων της χώρας προχώρησε ο πρόεδρος της Γουινέας-Μπισάου, Ζοζέ Μάριο Βαζ.
Ο στρατηγός Αντόνιο Ιντζάι, ο οποίος ηγείτο των ενόπλων δυνάμεων από το 2009 θεωρείται εξέχουσα προσωπικότητα στο έθνος της Δυτικής Αφρικής. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών που διεξάγονται από τις αμερικανικές αρχές για τη συμμετοχή του σε διακίνηση ναρκωτικών.
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι λόγοι για την απομάκρυνση του Ιντζάι, ούτε και ποιος πρόκειται να τον αντικαταστήσει.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.