Καθώς και οποιαδήποτε επανασύσταση του φασιστικού κόμματος - Ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας αποφάνθηκε ότι «η Δημοκρατία πρέπει να συνεχίσει να τυγχάνει της πρέπουσας προστασίας»
Ο φασιστικός χαιρετισμός παραμένει αδίκημα, όπως αποφάνθηκε ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας. Οι ανώτατοι δικαστές επιβεβαίωσαν με τον τρόπο αυτό ότι ο νόμος του 1952, ο οποίος απαγορεύει την επανασύσταση του φασιστικού κόμματος αλλά και το φασιστικό χαιρετισμό με την αναφώνηση «παρών», συνεχίζει να διατηρεί την πλήρη του ισχύ.
Η υπόθεση αφορούσε στην καταδίκη δυο μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης Casapound, που συμμετείχαν σε νεοφασιστική συνάντηση στη βόρειο Ιταλία στις 10 Φεβρουαρίου του 2009. Οι δυο ακροδεξιοί προχώρησαν σε φασιστικό χαιρετισμό και καταδικάσθηκαν τόσο από το πρωτοβάθμιο όσο και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του Μπολτσάνο, στο Άνω Αδίγη, σε φυλάκιση δύο μηνών και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ ο πρώτος και πρόστιμο 140 ευρώ ο δεύτερος. Οι ποινές και των δυο Ιταλών ακροδεξιών μετατράπηκαν στη συνέχεια σε χρηματικό πρόστιμο συνολικά 700 ευρώ.
Ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας αποφάνθηκε ότι «η Δημοκρατία πρέπει να συνεχίσει να τυγχάνει της πρέπουσας προστασίας» από την στιγμή που «παρά το ότι το Σύνταγμα ισχύει εδώ πολλές δεκαετίες, τίποτα δεν μπορεί να αποδείξει ότι έχει εκλείψει πλέον ο κίνδυνος επανασύστασης ιδεολογικών και πολιτικών οργανισμών με κοινή αναφορά στο διαλυθέν φασιστικό κόμμα ή σε ανάλογες πολιτικές δυνάμεις».
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco