Πακιστάν: Είχε εξαφανιστεί και τη βρήκαν κρεμασμένη σε δέντρο

Πακιστάν: Είχε εξαφανιστεί και τη βρήκαν κρεμασμένη σε δέντρο

Η 20χρονη Μουζάμιλ Μπίμπι εξαφανίστηκε από το σπίτι της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης

    

Πακιστάν: Είχε εξαφανιστεί και τη βρήκαν κρεμασμένη σε δέντρο
Μια νεαρή κοπέλα από το Πακιστάν, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, βρέθηκε τελικά κρεμασμένη σε ένα δέντρο στην περιοχή Λάγια της επαρχίας Παντζάμπ

Η 20χρονη Μουζάμιλ Μπίμπι εξαφανίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σύμφωνα με αστυνομικό επιθεωρητή της περιοχής. Λίγες ώρες αργότερα συγγενείς της την βρήκαν νεκρή, ενώ όπως καταγγέλλουν, είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα δεν έφερε ίχνη βασανισμού, ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει η νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν είχε βιαστεί.

Κι όλα αυτά ενώ τις τελευταίες εβδομάδες, στη γειτονική Ινδία, τέσσερις γυναίκες -όλες τους μέλη της χαμηλής κάστας των Νταλίτ, βιάστηκαν- δολοφονήθηκαν και κρεμάστηκαν σε δέντρα και στο
Πακιστάν μια νεαρή γυναίκα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου έξω από δικαστήριο από μέλη της οικογένειάς της για «λόγους τιμής» γιατί προτίμησε να παντρευτεί τον άντρα που αγαπούσε.

Σημειώνεται ότι οι βιασμοί και οι δολοφονίες γυναικών έχουν αυξηθεί στο Πακιστάν τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει διάφορες οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι δράστες συχνά δεν τιμωρούνται, επωφελούμενοι από «παραθυράκια» στη νομοθεσία, την οποία πολλοί νομικοί χαρακτηρίζουν απαρχαιωμένη και περίπλοκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης