Σε αυτοδίκαιη αργία τέθηκαν έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με απόφαση του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα.
Σύμφωνα με το larissapress.gr, στους έξι υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων. Σήμερα (24.5.2024), ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα τη διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.
Οι υπάλληλοι τέθηκαν σε αργία για παραπτώματα που σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος, όπως προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, την ανάρμοστη συμπεριφορά και τη χρησιμοποίηση της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.