ΗΠΑ: Είχε μετατρέψει τον οίκο ευγηρίας σε εργαστήριο ναρκωτικών

ΗΠΑ: Είχε μετατρέψει τον οίκο ευγηρίας σε εργαστήριο ναρκωτικών

Ο 64χρονος Ρόμπερτ Σορτ παρασκεύαζε μεθαμφεταμίνη στο διαμέρισμά του δίχως να κινήσει υποψίες

ΗΠΑ: Είχε μετατρέψει τον οίκο ευγηρίας σε εργαστήριο ναρκωτικών
 

Μπορεί οι υπόλοιποι ένοικοι του οίκου ευγηρίας να απολάμβαναν τον ελεύθερο χρόνο τους διαβάζοντας, παίζοντας σκάκι, ακούγοντας μουσική ή κάνοντας βόλτες στο πάρκο, όμως, ο 64χρονος Ρόμπερτ Σορτ είχε διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Έτσι, ενώ οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι ήταν αφιερωμένοι στις καθημερινές ασχολίες τους, εκείνος είχε επιλέξει να μετατρέψει το διαμέρισμά του στο Φρέσνο της Καλιφόρνια σε εργαστήριο ναρκωτικών, όπου παρασκεύαζε μεθαμφεταμίνη.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρει το δίκτυο KFSN-TV, ο Σορτ εντοπίστηκε σε έλεγχο της αστυνομίας την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άνδρες των τοπικών αρχών βρήκαν γραμμάρια μεθαμφεταμίνης στο όχημα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου διαπίστωσαν πως είχε όλα τα σύνεργα για την παρασκευή της ουσίας, πέρα από κάποια γραμμάρια ηρωίνης.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η αξία των ναρκωτικών που μετέφερε στο αυτοκίνητό του, κυμαίνεται στα 1.700 δολάρια, ενώ εντοπίστηκαν και σακουλάκια που προορίζονταν για πώληση.

Παρόλα αυτά, ο Σορτ ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μην κινήσει υποψίες ανάμεσα στους υπόλοιπους ενοίκους του οίκου ευγηρίας, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει τη δραστηριότητά του.

«Είναι περίεργο που κάποιος σε αυτή την ηλικία κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά στην πραγματικότητα, το σημείο όπου το έκανε ήταν ιδανικό γιατί πρόκειται για έναν χώρο για ηλικιωμένους. Ποιος θα μπορούσε να τον υποπτευθεί;», δήλωσε ο Τζο Γκόμεζ, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Δεν περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στο κέντρο μας», δήλωσε έκπληκτος ένας από τους ενοίκους του οίκου.

Ο Σορτ οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα καταθέσει ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης