Βρετανία: Ο Φάρατζ τύπωσε τα προεκλογικά φυλλάδιά του στη Γερμανία!

Βρετανία: Ο Φάρατζ τύπωσε τα προεκλογικά φυλλάδιά του στη Γερμανία!

Αυτογκόλ: Ενώ ο ίδιος κατηγορεί τη βρετανική κυβέρνηση ότι δίνει δουλειά σε μετανάστες, ο ίδιος ο Φάρατζ δέχεται σφοδρή κριτική επειδή έδωσε δουλειά σε ξένη επιχείρηση - Τα βρήκα φθηνότερα στη Γερμανία, απαντά

Βρετανία: Ο Φάρατζ τύπωσε τα προεκλογικά φυλλάδιά του στη Γερμανία!
Για υποκρισία κατηγορεί μερίδα του βρετανικού Τύπου τον αρχηγό του κόμματος των ευρωσκεπτικιστών Ukip - Ανεξάρτητη Βρετανία - Νάιτζελ Φάρατζ, από την στιγμή που διέρρευσε ότι προκειμένου να τυπώσει τα διαφημιστικά φυλλάδια για τις ευρωεκλογές, έκανε την παραγγελία του σε Γερμανική εταιρεία!

Στο παρελθόν είχε αποκαλυφθεί ότι ο Φάρατζ χρησιμοποίησε Λετονούς μετανάστες για να μοιράσουν φυλλάδια που διαφήμιζαν την αντιμεταναστευτική πολιτική του.

Κλείσιμο


Ο βρετανικός Τύπος κατηγορεί τον Φάρατζ ότι την ίδια στιγμή που κάνει λόγο για προστασία των θέσεων εργασίας στη χώρα από τους μετανάστες και κατηγορεί την κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον ότι δεν προστατεύει τους Βρετανούς έναντι των μεταναστών και ενώ ζητά την έξοδο της χώρας από την ΕΕ, εκείνος δεν χρησιμοποιεί μια βρετανική επιχείρηση για την έκδοση του υλικού της προεκλογικής του εκστρατείας!

Εκπρόσωπος του κόμματος Ukip δήλωσε ότι το κόμμα χρησιμοποιήσε τρεις Λετονούς εργαζόμενους για να μοιράσουν φυλλάδια, επειδή είναι φθηνότεροι και τύπωσε το προεκλογικό του υλικό στη Γερμανία επειδή βρήκε χαμηλότερες τιμές.

Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Φάρατζ τον κατηγόρησαν για υποκρισία, χωρίς όρια, ενώ οι επικρίσεις εναντίον του, ότι χρησιμοποιεί ως βοηθό στο γραφείο του τη Γερμανίδα σύζυγό του, δεν έχουν ακόμα καταλαγιάσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης