Απολύθηκε ο αδερφός της Μισέλ Ομπάμα από προπονητής μπάσκετ

Απολύθηκε ο αδερφός της Μισέλ Ομπάμα από προπονητής μπάσκετ

Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν  στην ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου του Όρεγκον

Απολύθηκε ο αδερφός της Μισέλ Ομπάμα από προπονητής μπάσκετ
Άνεργος είναι από χτες ο μεγαλύτερος αδερφός της Μισέλ Ομπάμα, προπονητής τα τελευταία έξι χρόνια στην ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου του Όρεγκον.

Σύμφωνα με το "Sports Illustrated", ο Κρεγκ Ρόμπινσον, αδερφός της "πρώτης κυρίας" των ΗΠΑ υπήρξε προπονητής της ομάδας μπάσκετ του πανεπιστημίου από το 2008, από τότε δηλαδή που πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.
 
Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια της πρώτης αλλά και της δεύτερης( και τελευταίας) προεδρικής του θητείας, ο Ομπάμα μαζί με την σύζυγό του Μισέλ και τις δύο κόρες τους, Σάσα και Μάλια, είχαν παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια όταν η "Οregon State" έπαιζε στην Ουάσινγκτον και την Χαβάη. 

Για το "Sports Illustrated", κανείς δεν περίμενε ότι ο Κρεγκ Ρόμπινσον θα έμενε άνεργος αφού η διοίκηση της ομάδας "Oregon State" τον στήριζε. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το συμβόλαιο του Ρόμπινσον έληγε σε τρία χρόνια και το πανεπιστήμιο του οφείλει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια δολάρια. Αν και ήταν μία δύσκολη απόφαση, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος έσπευσε να επισημάνει ότι λήφθηκε καθώς είναι προς το συμφέρον του πανεπιστημίου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης