ΗΠΑ: Ένας νεκρός και τουλάχιστον έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στη FedEx

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και τουλάχιστον έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στη FedEx

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εγκατάσταση των ταχυδρομικών υπηρεσιών κοντά σε αεροδρόμιο - Νεκρός ο δράστης που έφερε μαχαίρι, πιστόλι και ζώνη με φυσίγγια

U.S. FedEx shooting: At least six injured

Πανικός προκλήθηκε όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε εγκατάσταση των ταχυδρομικών υπηρεσιών FedEx στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Κομπ Κάουντι.

Από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκαν τουλάχιστον έξι άνθρωποι, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της γύρω περιοχής.

Κλείσιμο

Στο μεταξύ δόθηκε η εντολή στους υπαλλήλους της εγκατάστασης να εγκαταλείψουν το χώρο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά, επικράτησε σύγχυση γύρω από τον αριθμό των δραστών, αλλά οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν πως επρόκειτο για έναν ένοπλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «τραύμα που προκάλεσε στον εαυτό του».

Την ίδια ώρα, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Η FedEx έχει γνώση της κατάστασης. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των εργαζομένων μας. Η FedEx συνεργάζεται με τις αρχές».

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάνα Πιρς, οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα γύρω στις 5.45 (τοπική ώρα) μόλις ο δράστης έφτασε στην εγκατάσταση της υπηρεσίας και ξεκίνησε να πυροβολεί στον κόσμο.

«Τα έξι θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γουέλσταρ Κένεστόουν», πρόσθεσε η Πιρς, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό πως ο δράστης, τον οποίο χαρακτηρίζουν «Ράμπο» τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έφερε τουφέκι, μαχαίρι και φορούσε ζώνη με φυσίγγια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης