Boeing Malaysia: Περιορίζουν τις έρευνες σε 77.580 τετραγωνικά χιλιόμετρα

Boeing Malaysia: Περιορίζουν τις έρευνες σε 77.580 τετραγωνικά χιλιόμετρα

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί τι ακριβώς οδήγησε την Αυστραλία που συντονίζει την επιχείρηση να μειώσει το πεδίο πάνω από το μισό, από τα 234.000 τ.χλμ. που εξετάζονταν ως σήμερα

Boeing Malaysia: Περιορίζουν τις έρευνες σε 77.580 τετραγωνικά χιλιόμετρα
Μια πολύ σημαντική μείωση των τετραγωνικών χιλιομέτρων που είχαν ορίσει οι αρχές της Αυστραλίας ως την περιοχή ερευνών για το αγνοούμενο από τις 8 Μαρτίου αεροσκάφος των Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες, ανακοινώθηκε την Τρίτη. Συγκεκριμένα, η περιοχή των ερευνών περιορίζεται τώρα σε 77.580 τετραγωνικά χιλιόμετρα από τα 234.000 που διερευνούνταν συστηματικά έως τώρα.

Τι προκάλεσε αυτή τη νέα εξέλιξη δεν διευκρινίστηκε από το κέντρο συντονισμού στο Περθ, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα. 

Κλείσιμο
Τις τελευταίες μέρες τα αεροσκάφη και τα πλοία που συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού του Boeing που αγνοείται εδώ και ένα μήνα, προσπαθούν να εντοπίσουν από πού ακριβώς προήλθαν τα ηχητικά σήματα που «έπιασε» κινεζικό πλοίο, στην περιοχή αυτή του νότιου Ινδικού και που εικάζεται ότι μπορεί να προέρχονται από το μαύρο κουτί του αεροπλάνου. 

Έντεκα στρατιωτικά αεροσκάφη, τρία πολιτικά και δεκατέσσερα πλοία παίρνουν μέρος σήμερα στην έρευνα, μεταξύ αυτών και ένα εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας βρετανικό πλοίο, ειδικά για την ανίχνευση μαύρων κουτιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης