Γιατί «πετάνε» τα μαλλιά της πριγκίπισσας της Ισπανίας;

Γιατί «πετάνε» τα μαλλιά της πριγκίπισσας της Ισπανίας;

Φταίνε άραγε τα σκάνδαλα που έχουν πλήξει τα τελευταία χρόνια τον ισπανικό θρόνο; - Ή μήπως η Λετίσια πάσχει από νευρική ανορεξία;

 Γιατί «πετάνε» τα μαλλιά της πριγκίπισσας της Ισπανίας;
Αυτό αναρωτιέται η γερμανική εφημερίδα «Bild» αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σύζυγος του πρίγκιπα της Αστουρίας, Φελίπε, έχει προβλήματα υγείας ή απλά διακατέχεται από έντονο στρες.

Φταίνε άραγε τα σκάνδαλα που έχουν πλήξει τα τελευταία χρόνια τον ισπανικό θρόνο;

Κλείσιμο
Ή μήπως η Λετίσια πάσχει από νευρική ανορεξία και τα ατίθασα μαλλιά της οφείλονται στην  έλλειψη βιταμινών; Είναι πάντως, γεγονός ότι τελευταία η γοητευτική πριγκίπισσα έχει χάσει αρκετά κιλά.

Ερωτήματα τα οποία αφήνει αναπάντητα η γερμανική εφημερίδα επισημαίνοντας πως, ό,τι και να της συμβαίνει, η εικόνα της κόμμωσης της πρώην δημοσιογράφου δεν συνάδει με το αξίωμά της.

«Δεν μπορεί να είναι, όπως πάντα, ντυμένη στην "τρίχα" και στις δημόσιες εμφανίσεις της τα μαλλιά της να... πετάνε;  Η Λετίσια πάντα ξεχώριζε με την αίσθηση του στυλ της.  Δεν χρειάζεται όμως να ξεχωρίζει με τα μαλλιά της...», γράφει η «Bild». 

Τα τελευταία δύο χρόνια, η ισπανική βασιλική οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με σκάνδαλα. Η κλήτευση της Κριστίνα, κόρης του βασιλιά, Χουάν Κάρλος, για την πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς του αθλητικού ιδρύματος το οποίο διηύθυνε με τον σύζυγό της, η χλιδάτη ζωή του Ισπανού βασιλιά, εν μέσω της μεγάλης οικονομικής ύφεσης και της φτώχειας που πλήττει τα μεσαία κοινωνικά στρώματα της χώρας, έχουν προκαλέσει την έντονη δυσφορία των Ισπανών πολιτών.

Αλώβητοι μέχρι στιγμής από τη γενικευμένη δυσαρέσκεια και την αντιμοναρχική στροφή παραμένουν η βασίλισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Φελίπε, στον οποίο στρέφονται οι τελευταίες ελπίδες των φιλομοναρχικών Ισπανών για τη διάσωση του θρόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης