ΗΠΑ: Από μελαχρινή ξανθιά η πρώτη Κυρία;

ΗΠΑ: Από μελαχρινή ξανθιά η πρώτη Κυρία;

Η πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου, Μισέλ Ομπάμα, φαίνεται ότι πειραματίζεται με το χρώμα το μαλλιών της το τελευταίο διάστημα και το ανοίγει σταδιακά με μελί ανταύγειες

ΗΠΑ: Από μελαχρινή ξανθιά η πρώτη Κυρία;
Μελαχρινή πάτησε στα σκαλοπάτια του Λευκού Οίκου η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μισέλ Ομπάμα,το 2009, αλλά όπως όλα δείχνουν και κυρίως οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της, θα βγει από την προεδρική κατοικία ξανθιά, το 2017.

Στο παρελθόν η 50χρονη Μισέλ είχε περιοριστεί σε μικρές αλλαγές στα μαλλιά της με διαφορετικό χτένισμα ή κόψιμο, αλλά τώρα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ άρχισε να κάνει επεμβάσεις και στο χρώμα των μαλλιών της. Την περασμένη Τετάρτη η Μισέλ επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας στο Μαϊάμι φορώντας ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα με μωβ ρίγες και για πρώτη φορά οι διεισδυτικοί παρατηρητές είδαν τις μελί ανταύγειες στα μαλλιά της πρώτης κυρίας.

Κλείσιμο


Μόλις την περασμένη Παρασκευή η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Today μιλώντας για θέματα διατροφής και για την υγεία του σώματος και το χρώμα των μαλλιών της ήταν ακόμα σκούρο καστανό. Δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι ίσως η Πρώτη Κυρία θέλει να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της πριν από την επίσημη επίσκεψή της στην Κίνα  στις 19 Μαρτίου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης