Η αλλαγή στη στάση του Πούτιν σε ένα μήνα με ένα γράφημα

Η αλλαγή στη στάση του Πούτιν σε ένα μήνα με ένα γράφημα

Ένα γράφημα -αγνώστου μέχρι στιγμής καλλιτέχνη- με γραμμές και κύκλους δείχνει τη μεταστροφή του Πούτιν τον τελευταίο μήνα

Η αλλαγή στη στάση του Πούτιν σε ένα μήνα με ένα γράφημα
Η μεταμόρφωση του Πούτιν μέσα σε έναν μόλις μήνα, από τότε που υποδεχόταν τους αθλητές στο Σότσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι σήμερα, που στέλνει στρατεύματα στην Κριμαία, είναι δεδομένη. Το παράξενο είναι πως αυτή η μεταμόρφωση έλαβε χώρα μέσα σε μόλις έναν μήνα.

Πολλά είναι τα σκίτσα που κυκλοφορούν και προσπαθούν να γελωτοποιήσουν τη στάση του Ρώσου προέδρου, ενώ πρόσφατα ένα γράφημα -αγνώστου μέχρι στιγμής καλλιτέχνη- με γραμμές και κύκλους δείχνει τη μεταστροφή του Πούτιν τον τελευταίο μήνα.

Κλείσιμο
Ο Πούτιν από φιλειρηνιστής κοινωνός του Ολυμπιακού Ιδεώδους κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, μετατράπηκε σε αδίστακτο πραγματιστή ο οποίος με τακτική Blitzkrieg (σ.σ. κεραυνοβόλου πολέμου) καταλαμβάνει το έδαφος μία ξένης χώρας για να διαφυλάξει τα ρωσικά συμφέροντα. 

Στη χαρακτηριστική εικόνα εμφανίζονται οι ολυμπιακοί κύκλοι να μετατρέπονται σε ερπύστριες τανκς, παραπέμποντας στη ρωσική εισβολή στην Κριμαία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης