Τεράστια τρύπα "καταπίνει" πανάκριβα αυτοκίνητα σε μουσείο

Τεράστια τρύπα "καταπίνει" πανάκριβα αυτοκίνητα σε μουσείο

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας: υποχωρεί το πάτωμα στο Εθνικό μουσείο σπάνιων αυτοκινήτων Corvette και σπάνια αυτοκίνητα βρίσκονται στο... χάος

Τεράστια τρύπα "καταπίνει" πανάκριβα αυτοκίνητα σε μουσείο
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που στο μουσείο Corvette του Κεντάκι των ΗΠΑ, όπου εκτίθενται σπάνια αυτοκίνητα άνοιξε μια τεράστια τρύπα και "κατάπιε" οκτώ από αυτά. Η υπεύθυνη του μουσείου Κιμ Λάνκαστερ δήλωσε ότι η τρύπα άνοιξε τα χαράματα της Τετάρτης και αυτόματα ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του μουσείου ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian δεν τραυματίστηκε κανείς αφού εκείνη την ώρα το μουσείο ήταν άδειο. Η πυροσβεστική εκτιμά ότι η τρύπα έχει βάθος 25 μέτρα ενώ το πλάτος της φθάνει περίπου τα 40 μέτρα.

Κλείσιμο
Φωτογραφίες της τεράστιας καταβόθρας που εξαφάνισε μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα στον κόσμο κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, ενώ το μουσείο έδωσε στην δημοσιότητα και το συγκλονιστικό βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο αποτυπώνεται το παράδοξο αυτό γεγονός.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης