Βίντεο: Τουρκικά EKAM εναντίον πόρτας: Ποιος νίκησε;

Βίντεο: Τουρκικά EKAM εναντίον πόρτας: Ποιος νίκησε;

Η επιχείρηση των ανδρών μαγνητοσκοπήθηκε και στη συνέχεια αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο κάνοντας τον γύρο του κόσμου

Βίντεο: Τουρκικά EKAM εναντίον πόρτας: Ποιος νίκησε;
Φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα, στολές παραλλαγής, μάσκες που καλύπτουν το πρόσωπο κάποιων εξ αυτών, κρατούν στα χέρια τους όπλα και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν τη σημαντικότερη έφοδο της ημέρας.

Οι επίλεκτοι των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας με την αδρεναλίνη στο κόκκινο επιχειρούν να αναπαραστήσουν σκηνή από ταινία δράσης, όμως, το σενάριο δεν τους δικαιώνει…

Κλείσιμο

Βρίσκονται έξω από κατοικία σε περιοχή της Τουρκίας και ξεσπούν όλη τους την οργή στην ξύλινη πόρτα με σκοπό να την ανοίξουν. Την χτυπούν με μανία με το κοντάκι του όπλου, μέχρι που καταφέρνουν να την «σκάψουν». Επιμένουν χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στον αγώνα με την πόρτα μπαίνει και δεύτερος σωματώδης ένστολος, αλλά… η μάχη είναι ανίση. Η πόρτα νικάει.

Μετά τις απέλπιδες προσπάθειες, οι ηττημένοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων έχουν μόνο μία επιλογή: να χτυπήσουν το κουδούνι.

Στο κάλεσμά τους απαντά ένας ηλικιωμένος, ιδιαίτερα αδυνατισμένος άνδρας, που φοράει λευκή φανέλα και μαύρο παντελόνι και κοιτά εμβρόντητος την ομάδα ενστόλων. Μόνο τότε, οι άνδρες που φωνάζουν για να δείξουν την υπεροχή τους και να καλύψουν λίγο τον εξευτελισμό που υπέστησαν, καταφέρνουν να μπουν στην κατοικία του έκπληκτου ηλικιωμένου και να ξεκινήσουν την έρευνά τους.

Η απόπειρά τους μαγνητοσκοπήθηκε, πιθανώς από συνάδελφο τους, και στη συνέχεια το απόσπασμα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο όπου έκανε τον γύρο του κόσμου, αποσπώντας σχόλια χρηστών για τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα των ειδικών δυνάμεων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης