Η σαγηνευτική «κομάντο» της ουκρανικής αντιπολίτευσης

Η σαγηνευτική «κομάντο» της ουκρανικής αντιπολίτευσης

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στο κοινοβούλιο εμφανίστηκε η Λέσια Ορόμπετς του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο

Η σαγηνευτική «κομάντο» της ουκρανικής αντιπολίτευσης

Την ώρα που οι περισσότεροι διαδηλωτές υποστηρίζουν πως η παραίτηση της κυβέρνησης της Ουκρανίας είναι ένα έξυπνο τρικ του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς ώστε να κατευνάσει τα οξυμμένα πνεύματα, μία βουλευτής της αντιπολίτευσης πραγματοποίησε τη δική της διαμαρτυρία.


Κλείσιμο

Η γοητευτική Λέσια Ορόμπες του κόμματος της πανουκρανικής ένωσης «Πατρίδα» της Γιούλια Τιμοσένκο, εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο με αλεξίσφαιρο γιλέκο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άγρια καταστολή των διαδηλωτών από τις τοπικές αρχές.


Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Ορόμπες έγραψε εκτενές κείμενο κατά του Ουκρανού προέδρου καλώντας τους υποστηρικτές του κόμματος να μην «ξεγελιούνται» από εκείνον.


«Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία υποχώρηση από τον Γιανουκόβιτς. Πρόκειται για τακτική ώστε να προστατευθεί η περιουσία της οικογένειάς του, του κύκλου του, των ολιγαρχών, ώστε να δοθεί στη Δύση η ψευδαίσθηση ενός συμβιβασμού και μίας επιστροφής στην κανονικότητα, ώστε να μη βλάψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πούτιν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σαγηνευτική βουλευτής.


Όλα αυτά την ώρα που οι διαδηλωτές παραμένουν στην πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο, αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις του προέδρου και απαιτώντας και τη δική του παραίτηση.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης