Αν η Μέρκελ είχε εραστή, ποιος θα ήταν;

Αν η Μέρκελ είχε εραστή, ποιος θα ήταν;

Γεμάτη φαντασία η Die Welt φέρνει πιο κοντά στον γερμανό αναγνώστη το ερωτικό θρίλερ του Ολάντ

Αν η Μέρκελ είχε εραστή, ποιος θα ήταν;
To ερωτικό σκάνδαλο "Closergate" που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στη Γαλλία ενέπνευσε τον εταίρο του Παρισιού στον γαλλογερμανικό άξονα χαρίζοντας έναν φλογερό εραστή στην σιδηρά κυρία της Γερμανίας, τον διάσημο Γερμανό ηθοποιό, Γκετς Γκέοργκ.

Η συντηρητική εφημεριδα "Die Welt" είχε την ιδέα να γράψει ένα χιομοριστικό άρθρο με το οποίο καλεί τους Γερμανούς και την διεθνή κοινότητα να αναλογιστούν τι θα γινόταν αν η Άνγκελα Μέρκελ είχε "κρυφή αγάπη" και νυχτοπερπατούσε απατώντας τον σύζυγός της.

Κλείσιμο


" Σκεφτείτε", γράφει η εφημερίδα, "να έβγαινε κάποιες φορές την εβδομάδα από την καγκελαρία καβάλα σε μια βέσπα για να βρει τον εραστή της σε ένα διαμέρισμα που ανήκει στον (αμφιλεγόμενο ράπερ) Μπουσίντο. Φανταστείτε ακόμη τους δύο εραστές να τρώνε για πρωινό ψωμάκια με σουσάμι (το αντίστοιχο των γαλλικών κρουασάν), τα οποία τους φέρνει ο σωματοφύλακας της καγκελαρίου. Τι θα συνέβαινε εάν ο «κύριος Μέρκελ» ανακάλυπτε την αλήθεια από τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Σούπερ Ιλου» (το γερμανικό «Κλόουζερ»); Θα νοσηλευόταν κι αυτός σε ένα νοσοκομείο του Βερολίνου; Και η Ανγκελα Μέρκελ, πώς θα αντιδρούσε εάν έπρεπε εκείνες τις ημέρες να αντιμετωπίσει εκατοντάδες δημοσιογράφους γεμάτους περιέργεια για τον νέο της εραστή; Ο καθένας μπορεί να κάνει την υπόθεση που θέλει.

Οπως σημειώνει όμως η Αννα Σινιόρι στη «Ρεπούμπλικα», το σενάριο πάσχει. Είναι δύσκολο να φανταστούμε την Ανγκελα Μέρκελ, την Κριστίν Λαγκάρντ ή τη Χίλαρι Κλίντον σε μετα-εφηβικές αποδράσεις όπως αυτές του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ. Ξέρουμε ότι η εξουσία λειτουργεί σαν αφροδισιακό για τις γυναίκες, αλλά δεν έχουμε κανένα δείγμα ότι ισχύει το ίδιο και για τους άνδρες.

Δεν έχουμε ιστορικά προηγούμενα ούτε στατιστικά δεδομένα. Δεν ξέρουμε καν εάν μια γυναίκα καριέρας με τις πολλές ευθύνες ενεργοποιεί τη λίμπιντο των ανδρών ή αν τη σκοτώνει. Θα ήταν λάθος, καταλήγει η ιταλίδα αρθρογράφος, να καταλήξουμε σε συμπεράσματα του τύπου η Μέρκελ δεν θα είχε ποτέ εραστή, οι γυναίκες που κατέχουν την εξουσία είναι πιο συνετές και λιγότερο ελκυστικές. Ισως να είναι αλήθεια ακριβώς το αντίθετο. Ομως είναι πολύ νωρίς ακόμη για ακριβή συμπεράσματα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης