Εκτός ελέγχου η Βαλερί: Τώρα τα έβαλε και με τη δικηγόρο της

Εκτός ελέγχου η Βαλερί: Τώρα τα έβαλε και με τη δικηγόρο της

Οι κολλητοί του Ολάντ τον συμβουλεύουν να τη διώξει με τον πιο ευγενικό τρόπο, γιατί φοβούνται αποκαλύψεις από την πένα της

Εκτός ελέγχου η Βαλερί: Τώρα τα έβαλε και με τη δικηγόρο της
H εθνική κωμικοτραγωδία συνεχίζεται στη Γαλλία με την απατημένη Βαλερί Τριερβελέρ να τσακώνεται ακόμα και με την δικηγόρο της, Φρεντερίκ Ζιφάρ, τους κολλητούς του Φρανσουά Ολάντ να τον συμβουλεύουν ότι πρέπει να ξαποστείλει τη γαλλίδα δημοσιογράφο το συντομότερο αλλά με διακριτικό τρόπο γιατί μπορεί να τον καταστρέψει πολιτικά και την πρώην "πρώτη κυρία", Κάρλα Μπρούνι να ρίχνει... φιτιλιές λέγοντας ότι εάν ο Νικολά Σαρκοζί ήταν ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, θα ζήλευε παράφορα.

Την ώρα που ο ένοικος των Ηλυσίων συναντάται με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, στην πατρίδα του ο γαλλικός Τύπος βουίζει από τις νέες αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο "Closergate" αλλά και την αντίδραση της Βαλερί να αδειάσει... δημόσια τη δικηγόρο της, δηλώνοντας στο "Europe 1" πως διαψεύδει τα όσα δήλωσε η Φρεντερίκ Ζαρίφ αφού μίλησε χωρίς να ξέρει.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το περιοδικό Le Point και την εφημερίδα Le Parisien, η δικηγόρος της Βαλερί σε δηλώσεις της στην Le Figaro τόνισε ότι η πελάτισσά της επιθυμεί μία εξήγηση για το θέμα όσο το δυνατόν πιο ευπρεπή. "Η Βαλερί Τριερβελέρ και ο Γάλλος πρόεδρος θα αποφασίσουν από κοινού για το θέμα", υποστήριξε επίσης η δικηγόρος της Βαλερί. Την ίδια ώρα, η εφημερίδα άφηνε να εννοηθεί πως το ζευγάρι θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους ενώ υποστήριζε πως και το οικονομικό θέμα θα απασχολήσει την Βαλερί και τον Ολάντ αφού μετά τον χωρισμό, η Βαλερί δεν θα έχει παρά τον μισθό της από το περιοδικό "Paris Match". 

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", η Βαλερί δεν προτίθεται να παραδώσει εύκολα τα όπλα.  Στις 26 Ιανουαρίου, ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψή της στην Ινδία,  προτού βεβαίως ξεσπάσει το ερωτικό σκάνδαλο. Σύμφωνα, όμως, με το περιοδικό, η απατημένη γαλλίδα δημοσιογράφος αναμένεται να μεταβεί την Κυριακή στη μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου συνοδευόμενη από την ηθοποιό, Σαρλότ Βαλαντρέι. 

Στο μεταξύ, οι στενοί συνεργάτες του σοσιαλιστή προέδρου τον συμβουλεύουν να ξεφορτωθεί το συντομότερο την Γαλλίδα δημοσιογράφο, με ευγενικό όμως τρόπο καθώς, λόγω επαγγέλματος, η Βαλερί μπορεί να του κάνει κακό επαγγελματικά. Μπορεί δηλαδή, με τα άρθρα της ή τη συγγραφή ενός βιβλίου στο οποίο θα εξιστορεί ό,τι συνέβαινε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, να τον καταστρέψει.

Την ίδια ώρα, όπως σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, με την επίσκεψή του στο Βατικανό, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Γάλλος πρόεδρος που νομιμοποίησε το γάμο των ομοφυλοφίλων, θα προσπαθήσει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των Καθολικών.

Από την πλευρά της, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, που τις τελευταίες ημέρες κάνει συνεχείς δηλώσεις με αφορμή το ερωτικό σκάνδαλο του Ολάντ, υποστήριξε, ότι εάν ο σύζυγός της, Νικολά Σαρκοζί , ήταν ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, η ίδια θα ζήλευε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης