Ολάντ: Δεν θέλω άλλη «Πρώτη Κυρία» στα Ηλύσια

Ολάντ: Δεν θέλω άλλη «Πρώτη Κυρία» στα Ηλύσια

Ενώ μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ανέβηκε η δημοτικότητα του γάλλου προέδρου, τώρα αρχίζει πάλι να πέφτει, επειδή δεν αποφασίζει «με ποια θα πάει και ποια θ' αφήσει»

Ολάντ: Δεν θέλω άλλη «Πρώτη Κυρία» στα Ηλύσια
Εργένη θέλουν τον Φρανσουά Ολάντ οι σύμβουλοί του καθώς οι "πρώτες κυρίες" στο Μέγαρο των Ηλυσίων επισκιάζουν το κυβερνητικό του έργο μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των Γάλλων πολιτών.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες "Le Parisien" και "Le Figaro", οι επικοινωνιολόγοι του, σε μία προσπάθεια να αποτυπώσουν το κόστος από την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου "Closergate" κατέληξαν ύστερα από ώριμη σκέψη στο συμπέρασμα ότι, θα ήταν προτιμότερο για τον Σοσιαλιστή πρόεδρο να μείνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων χωρίς γυναίκα στο πλευρό του. Και βεβαίως στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο ο Ολάντ θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος πρόεδρος που στερεί από τα Ηλύσια Πεδία την "πρώτη κυρία".

Κλείσιμο
Ωστόσο, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου "iTele" δήλωσε ότι συνεργάτες του Γάλλου προέδρου άκουσαν από τα χείλη του Ολάντ την φράση: "Δεν θέλω άλλη "πρώτη κυρία" στο Μέγαρο των Ηλυσίων".

Κι ενώ η πλειοψηφία των Αμερικανών ζητά από τον ένοικο των Ηλυσίων να βάλει σε τάξη την προσωπική του ζωή, ο γαλλικός Τύπος προεξοφλεί την αποχώρηση της γαλλίδας δημοσιογράφου, Βαλερί Τριερβελέρ από το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση του ινστιτούτου BVA δείχνει ότι τον πρώτο μήνα του έτους , η δημοτικότητά του ολίσθησε στο 31%, έχασε δηλαδή δύο μονάδες από τον Δεκέμβριο του 2013.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, μπορεί αρχικά να συμπολίτες του να έτριβαν τα χέρια τους μετά την αποκάλυψη της κρυφής αγάπης του, καθώς δεν θέλουν την Βαλερί Τριερβελέρ στο πλευρό του, όμως το γεγονός ότι έχει σε αναμονή έναν ολόκληρο λαό, του αποδυναμώνει την εικόνα του.

Μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου όταν θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ, ο Γάλλος πρόεδρος έχει δεσμευτεί απέναντι στο γαλλικό λαό ότι θα ξεκαθαρίσει ποια είναι επιτέλους η "πρώτη κυρία" της Γαλλίας .

Στο μεταξύ, η Βαλερί οικουρεί στην προεδρική κατοικία της Λαντέρν και η "κρυφή του αγάπη, Ζουλί Γκαγέ παραμένει εξαφανισμένη μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης