Ντουμπάι: Με Ferrari, Maserati και Lamborghini πάνε οι φοιτητές στο αμερικανικό πανεπιστήμιο

Ντουμπάι: Με Ferrari, Maserati και Lamborghini πάνε οι φοιτητές στο αμερικανικό πανεπιστήμιο

Οι φοιτητές προέρχονται κυρίως από χώρες των Εμιράτων, που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει λιτότητα και οικονομική κρίση

Ντουμπάι: Με Ferrari, Maserati και Lamborghini πάνε οι φοιτητές στο αμερικανικό πανεπιστήμιο
Ποια κρίση και ποια λιτότητα; Στο πάρκινγκ του αμερικανικού πανεπιστημίου του Ντουμπάι δεν βρίσκει κανείς τίποτα φθηνότερο από Maserati, Ferrari και Rolls Royce... Φανερά εντυπωσιασμένος από τα πολυτελή αυτοκίνητα που αντίκριζε καθημερινά στο πάρκινγκ του αμερικανικού πανεπιστημίου του Ντουμπάι, όπου σπουδάζει, ο Καναδός Meeka Nasser τα φωτογράφισε και έδωσε τις φωτογραφίες στην εφημερίδα Daily Mail.

Κλείσιμο


Όπως δήλωσε ο Καναδός φοιτητής, το δικό του φθηνό αυτοκίνητο κανείς δεν θα γυρίσει να το κοιτάξει στο πάρκινγκ του αμερικανικού πανεπιστημίου του Ντουμπάι, όπου συνωστίζονται πολυτελείς Ferrari και Maserati, δίπλα σε πανάκριβες Rolls-Royce και Aston Martin.



O Καναδός φοιτητής δήλωσε στην Daily Mail: «Φοιτώ στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στο Ντουμπάι και τα αυτοκίνητα που οδηγούν εδώ οι φοιτητές είναι απίστευτα. Αν επέστρεφα στον Καναδά, το αμάξι μου θα θεωρείτο συμπαθητικό, όμως εδώ κανείς δεν του ρίχνει δεύτερη ματιά.



Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα σε ένα διήμερο και μόνο σε ένα από τα πάρκινγκ της σχολής, οπότε ούτε καν αποδίδουν την πραγματική εικόνα. Λάβετε υπόψη σας ότι όλοι οι φοιτητές εδώ είναι 18-24 ετών. Αυτοί που οδηγούν τα πανάκριβα αυτοκίνητα είναι συνήθως ντόπιοι (από τα Εμιράτα), σε περίπτωση που αναρωτιέστε».



To αμερικανικό πανεπιστήμιο του Ντουμπάι ιδρύθηκε το 1995, είναι ιδιωτικό και σε αυτό φοιτούν νέοι από εύπορες οικογένειες των Αραβικών Εμιράτων.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης