Βρετανία: Ζητούν 237 εκατ. ευρώ από βαρόνο κοκαΐνης για να τον βγάλουν από την φυλακή

Βρετανία: Ζητούν 237 εκατ. ευρώ από βαρόνο κοκαΐνης για να τον βγάλουν από την φυλακή

Θεωρείται ο πιο διαβόητος βαρόνος ναρκωτικών στην ιστορία της Αγγλίας – Ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι άφραγκος και αρνείται τις κατηγορίες!

Βρετανία: Ζητούν 237 εκατ. ευρώ από βαρόνο κοκαΐνης για να τον βγάλουν από την φυλακή
198 εκατομμύρια στερλίνες, περίπου 237 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή, ζητά η αγγλική δικαιοσύνη από τον μεγαλύτερο βαρόνο κοκαΐνης της χώρας για να τον αφήσει ελεύθερο! Διαφορετικά, ο Κέρτις "Κόκι" Γουόρεν αντιμετωπίζει άλλα δέκα χρόνια κάθειρξης ως εγκέφαλος ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στην ιστορία. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι απένταρος πια, πως όλα του τα χρήματα έχουν εξαφανιστεί, αλλά κατά την προσφιλή του συνήθεια, αρνείται να παραστεί σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση στο δικαστήριο.

Ο Γουόρεν έχει πάρε-δώσε με την δικαιοσύνη από πολύ μικρός: μόλις 12 ετών κατηγορείται ότι έκλεψε ένα αυτοκίνητο! Πενήντα ετών σήμερα, βρίσκεται στην φυλακή από το 1997, όταν εντοπίστηκε ως ο νούμερο ένα καταζητούμενος σε υποθέσεις ναρκωτικών στη χώρα. Κατά την διάρκεια της δίκης του αρνήθηκε να συνεργαστεί και να δώσει οποιαδήποτε απάντηση. Διατηρεί ως υπερασπιστική γραμμή την σιωπή, ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι εναντίον του.

Κλείσιμο
Σήμερα ο Γουόρεν καλείται να αλλάξει στάση και να εξηγήσει στις αρχές πώς εξαφανίστηκαν τα χρήματά του, για να αποφύγει το υπέρογκο ποσό ως εγγύηση.

Ο Γουόρεν υποστήριξε πως είναι απένταρος σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γκάρντιαν, στην οποία επίσης δήλωσε πως αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν, πως είναι εναντίον των ναρκωτικών και πως δεν έχει καπνίσει ή δοκιμάσει αλκοόλ ποτέ στην ζωή του!


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης