Ξόδεψε 100.000 δολάρια για να μοιάσει στον... Justin Bieber

Ξόδεψε 100.000 δολάρια για να μοιάσει στον... Justin Bieber

Από μπότοξ μέχρι βλεφαροπλαστική και... σμίκρυνση του σαγονιού έκανε ο 33χρονος

Επίσκεψη Μεντβέντεφ στην Κύπρο
Ξόδεψε 100.000 δολάρια για να μοιάσει στον... Justin Bieber
Είναι αλήθεια ότι ο Justin Bieber προκαλεί φρενίτιδα στους φανατικούς θαυμαστές του οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθούν κοντά του ή απλά για να αποκτήσουν ένα του αυτόγραφο.

'Ωστόσο, ο 33χρονος Toby Sheldon από το Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών πήγε την αγάπη του για τον νεαρό τραγουδιστή ένα βήμα παραπέρα με την απόφασή του να ξοδέψει όλες του τις οικονομίες για να μοιάσει στον Bieber!

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο Sheldon ξόδεψε περισσότερα από 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να «μεταμορφωθεί» στον Justin, καθώς όπως λέει, ο 19χρονος έχει την «τέλεια νεανική εμφάνιση».



Από μπότοξ μέχρι βλεφαροπλαστική και... σμίκρυνση του σαγονιού του έκανε ο 33χρονος για να γίνει Bieber, ενώ έβαλε και εμφυτεύματα μαλλιών.

«Χρειάστηκαν τρεις μεταμοσχεύσεις και συνολικά 21.000 δολάρια για να μειώσω με ακρίβεια τη γραμμή των μαλλιών μου, ώστε να μοιάζω στον Justin», είπε ο Sheldon ο οποίος πήγε στο ιατρείο του χειρούργου του με μια φωτογραφία του Bieber στο χέρι.

Πάντως, ο ίδιος υποστηρίζει ότι πίσω από την απόφασή του να «μεταμορφωθεί» σε Bieber δεν κρύβεται τόσο ο θαυμασμός του για τον τραγουδιστή, όσο ο φόβος του γήρατος...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης